OHMYGOSSIP – “Olen ammu mõelnud, et tahaks vahelduseks midagi muud teha – muusikat kirjutada, telesaate produtsent olla, mahetalu pidada, kas või blogija olla,” juhatab Buduaari omanik Marge R. Tava sisse oma postituse Facebooki seinal, kus teatab, et otsustas liituda maailma populaarseimat tööd tegevate inimeste ehk blogijatega.

“Väikeste laste kõrvalt on raske midagi suurt ja uut ette võtta, sest maailma tähtsaim amet tõmbab kogu fookuse endale. Seda muidugi juhul, kui sa teed teadlikult sellise valiku. Mis oleks see, mida ma jõuaks ja tahaks proovida? Aga loomulikult viimase aja kõige populaarsemat tööd- blogimist. See ei vaja ka erilist väljaõpet, kui tunned põhilisi turundusreegleid ja oskad enam-vähem kirjutada,” kirjutab Marge Tava oma verivärskes Buduaari blogis.

“Minu nn blogi saab olema elustiiliblogi, aga mitte selles tüüpilises glamuurses stiilis, mis räägib moest, reisidest, üritustest ja toiduelamustest vaid eelkõige sellest, mis jääb alles siis, kui kõik see Facebooki ja Instagrami glamuur ja sära kõrvale jätta. Näiteks sellest, mis tunne on olla ettevõtja ja kanda iga päev vastutust selle eest, et hunnik naisi saaksid palgapäeval oma palga kätte, sõltumata sellest, kui palju firma kontol raha on. Kirjutan sellest, kuidas mõne aja eest meedias olnud Malluka ja Buduaari skandaal mul silma särama pani ning miks ma aeg-ajalt rumalat juttu suust välja ajan, miks ma pole viimased 1.4 aastat ühtegi ööd oma unetunde täis maganud ning miks ma usaldan väga väheseid inimesi enda ümber, miks glamuur mind enam ei tõmba ja miks raha pole mõtet koguda. Räägin sellest, mis mulle 40+ vanuse juures meeldib või hirmutab ja miks ma kardan üle 55aastaseid mehi ning alla 30aastaseid naisi.”

Ohmygossip soovib edu ning ootab uusi postitusi!

Avafoto: Marge R. Tava (Instagram/ @marge_rahu_tava)
Refereeritud blogi täisteksti loe Buduaarist