OHMYGOSSIP – Soomes kogub kiiresti populaarsust uus mäng dildo-bingo, millel pole vanusepiiri ja mida mängides on võimalik võita seksilelusid. Mäng sarnaneb lõbusa jõulukuise singi-bingoga, mille peaauhinnaks on sinepiga kaetud jõululauaehe. Sama põhimõtte järgi käib dildo-bingo, aga seal on auhinnaks seksilelud. Bingo-mänguga on võimalik võita omale vibraator või rääkiv seksinukk, vahendab Ilta-Sanomat. Mängu autor on Helsingi multitalent Pertti Mäki (43).

Pertti Mäki, ehk nagu teda kutsutakse Onu Pertti on Helsingi restoranides dildo-bingosid korraldanud möödunud kevadest saati. Ühe Soome seksipoe poolt sponsoreeritud mäng võitis kohe rahva südamed.

Dildo-bingo on Soomes muutunud juba omaette nähtuseks ning vastuvõtt on olnud maruline, räägib mängu 43-aastane looja Onu Pertti. Kõik mängukohad on puupüsti rahvast täis ja inimesed tulevad kohale just mängima ja osalema.

Mees ise arvab, et mängu võlu peitub lõbusas ja intensiivses tundes ning DJ-de pakutavas heas muusikas. Eriti meeldib dildo-bingo noortele naistele. Pertti sõnul pole Soomes veel kunagi midagi säärast tehtud.

Nädala pärast teeb dildo-bingo debüüdi Helsingi linnale kuuluvas Kallio raamatukogus. See on osa Helsingi päeva kultuurisündmustest. Raamatukogu töötaja Janne Palander ütles, et raamatukogus on katsetatud mitmete linnakultuuri valdkondadega ja seda eelarvamustevabalt. Raamatukogus toimuv dildo-bingo on tasuta ja ilma vanusepiiranguta.

Naine räägib, et on ise käinud varem dildo-bingot mängimas ning see on väga lõbus. Bingo korraldajaga jõuti kokkuleppele, et Helsingi päeval võiks sellest kõik osa saada, ka need, kes muidu restoranis ei käi.

Palander ei näe põhjust, miks ei võiks dildo-bingot korraldada raamatukogus. Tema väitel ei tarvitata raamatukogus mõnuaineid ja keskkond on turvaline. Raamatukogus ollakse siiski valmis selleks, et mõningaid külastajaid võib toimuv ärritada. Igaks juhuks toimub üritus väljaspool raamatukogu ametlikku tööaega. Nõnda on kindlustatud, et keegi ei satuks juhuslikult seksinukkude keskele. Vajadusel on raamatukogu valmis asja kõigile huvilistele selgitama

 

Avafoto: YouTube
Allikas: Eestinen.fi