Eelmisest nädalast hakkas show-laulja Arnold Oksmaa Gossip.ee-s oma blogi pidama. Ta otsustas paljastada oma elu keerdkäigud ning rää kida sündmustest, millest on siiani vaikinud. Nagu ka eelmine kord, tuletame lugejatele meelde, et tegemist on isikliku blogiga ning Gossip.ee sisu tagamaid ei kontrolli ja teksti ei muuda.

Kes ei tea pingeid tähtede eraelust, kui meedia neid ei kajasta. Mis toimub tegelikult minu hinges? Ma pole ju keep-smilinguga teps mitte kogu aeg.


PIDUDEST

2003. aastal, kui olin oma kuulsuse tipul kohtusin kontserdil “Lihtsa Elu” Sille Suttinguga. Sille ja ta õde tundsid mind Terrariumis ära ja eks ma siis olin joogine.  Nad küsisid toona, et kas ma tahaks ectasyt, oli mingi punane tükike. Loomulikult tahtsin ennast hästi tunda. Nad käisid seda kellegilt toomas klubis, kuid mina sain seda Sillelt. Võtsin vastu ja tõmbasin alla. Meil oli vahva. Kuid klubi külastajad vaatasid meid kummaliselt, et nagu sassis ja nii. Kuid mulle meeldis Sillega ja ta õega pidutseda. Igal juhul ühtäkki, tõenäoliselt sellepärast, et ma varem polnud narkootikume tarbinud, hakkas mul ninast verd jooksma.  Ma palusin baariletist salvrätikuid. Me pidutsesime mingi terve öö kuni hommikuni ja siis jätsin nedega hüvasti ja läksin koju. Me oleme kohtunud veel erinevatel pidudel, kus olime sassis. Mulle meeldis Sillega aega veeta, ta on energiline ja lahe neiu. Iga kell möllaks temaga veel. Ta oli huvitava natuuri ja loomusega oma heas mullis. Pidudel kus Sillega olime, võeti meid vastu kui oma inimesi, sest olime säravaimad möllajad.


MEEDIAST

Meediale on meeldinud ainult näidata missugune gay ma ikka olen, kuid samas on mul olnud palju suhteid neidudega. Selle pärast on mind vihatud, et meedia kajastustest on jäänud inimestele minust vale pilt. Ma ei eita suhteid meestega, see kuulub minu artistielu hulka ja ma olen saanud sellest teatud inspiratsiooni oma loomingu teostamiseks. Mulle ei meeldi aga see, et meediale meeldisid ainult suured skandaalid ja suured esikaaned, mis said suurt tulu. Minust kirjutati seda mida taheti. Olen õnnelik, et saan kirjutada Gossip.ee-s just seda, mida tegelikult tunnen ja mõtlen!

Mu elus on olnud nii mehi kui naisi. Ju siis vastandid tõmbuvad. Minu kuulsus tõmbas ligi noori neide. Mul oli koguni mitu armastust – Ukrainlanna Vassilina, kelle ma pool aastat elasin ja Heidy kellega mul oli ligi kahe aastane armastus. Vassilina oli ontlik noor neiu kuskil 20. aastane, hiljem oli minu tantsutüdruk. Ma nautisin temaga eelkõige seksi. Temas oli temperamenti ja sära, kuid kui ta hiljem ära kolis, siis me temaga enam ei kohtunud.
 
Heidy oli lahe, täielik peoloom, ta oli minust väga sisse võetud. Me sobisime ja ta hoidis mind väga, sest ta ei saanud aru, miks osadele inimestele ma ei meeldi, ning mis neil minu vastu on. Nii mönelgi korral andis ta isegi meestele peksa,  kui nad mind mõnitasid. Esimest korda kutsusin ta endale külla, kui esimesel kohtumisel seksisime. Lihtsalt tunne tuli peale ja tahtsin teda. Ega ta ise ka tagasi ei hoidnud! Kõige erilisem mälestus temaga oli, kui seksisime ühe pubi naiste tualetis peale öö otsa pidutsemist ning ka dussi all paljalt.

Noorpõlves enne kuulsaks saamist oli mul korraga mitu meessuhet. Linnavalitsusest Mati Himma, kellega mul oli ligi 10. aastane suhe, ning kes tänaseks on surnud. Tema kõrvalt mehkeldasin veel noorhärradega, kellel on täna vist oma pere… Need olid kogemused eluks. Mati tellis mulle ükskord elus ka striptiisitari, kes oli venelanna ja samal ajal töötas kuskil Pelgulinna haiglas medõena.  Hullasin selle strippariga  toona Voorimehe Keldri üleval korrusel. Mäletan, et tal oli poisipea.


PISARAD

Tähesära varjus tunnete ja tuntusega vaheldumisi valan tihti pisaraid. Eriti olen väga üle elanud kordi kui mind on mõnitatud ja halvustatud. Kõige hullem on olnud, kui mind live-esinemistel on asjadega loobitud ja kui millegagi olen ka pihta saanud. Olen tohutult kurvastanud aga samas on see teinud minust julge ja edasi tulevikku vaatava artisti, kes ei pane enam tähele mida temast arvatakse või räägitakse.
 
 
MINU VIDEOD
Hetkel on väga populaarsed minu YouTube videod, kus vaadatavused on megalt tõusnud.  Fännikirjasid on mul nii palju, et jõua lugeda. On neid, kes ütlevad, et minust on sirgumas skandinaaviamaade popp-artist, kes ytlevad, et minu mega power ja nooruslik välimus on täheteele näiteks Soomes ja Rootsis trump… Ootan huviga mis mulle tulevik toob!

TÄNUD
Olen tänulik Soomes restoran Kantisele, kus ma töötan, sest tean, et tööpuudus on suur. Mulle on üteldud, et mind hoitakse, sest Soome keskealine klientuur on minust sisse võetud ja et sellist teenindamist vajab iga restoran. Seda on kliendid mulle ise öelnud.

Blogi I osa

[ot-gallery url=”gallery/oksmaa-blogi-ii-osa-minu-t%c3%a4hes%c3%a4ra-varjus-on-toimunud-%c3%b5udused-kuidas-sille-sutting-mulle-ectasyt-pakkus-jpm-galerii”]