OHMYGOSSIP — Viidi läbi uuring, milles selgus, kaua kestab abielu õnn enne kui naine satub võõrasse voodisse, kirjutatakse PopSugar´is ja Victoria Milan´is.

Oleme varem kirjutanud sellest, kuidas juba ühe korra petnud naine petab suure tõenäosusega uuesti. Uus uuring tõi ilmsiks, millises vanuses ja kui mitu aastat peale abielu naised tavaliselt petma hakkavad. Uuringus selgus, et naised üle maailma abielluvad tavaliselt vanuses 29 eluaastat ja hakkavad keskmiselt 36 aastaselt petma. See tähendab, et õnnelik abielu kestab 7-8 aastat.

“Abielunaised hakkavad erinevatel põhjustel petma. Võib-olla ei paku nende abikaasad piisavalt tähelepanu ja austust. Ilmselt naised ikkagi armastavad oma meest edasi, aga abielust on elevus kadunud. Füüsiliste vajaduste rahuldamiseks võib mõlemal olla keegi teine, aga samas emotsionaalset ühtsust jagatakse ikkagi omavahel,” ütleb petmisega seotud veebilehe looja Sigurd Vedal.

Lisaks vanusele võrreldi erinevate riikide naisi. Selgus, et iirlastel on keerulisem truu olla ja petetakse juba 3,6 aastat peale abiellumist (keskmine vanus pea 31 eluaastat). Rootslased murravad truudust juba peale 4,1 ja britid 4,4 abieluaastat. Ameerikas kestab uuringu kohaselt abieluõnn kõige kauem, uskumatud 8,5 aastat peale abiellumist (keskmine vanus 35,5 eluaastat). Kanadalased jaksavad abielus olla 6,7 aastat, enne, kui petma asuvad, olles 35,8 aastased. Lõuna-Ameerikas on pulmadest möödas 7,5 aastat, enne kui esimesi kõrvalelipsamisi sooritatakse (keskmine vanus 33,4 eluaastat) ning Lõuna-Aafrikas 6,8 aastat (keskmine vanus 35,8 eluaastat). Hispaanlased ja ungarlased on loomult truumad ja sealsed naised hakkavad petma vanuses 40-44 ning 45-49 eluaastat.

“Misiganes põhjustel ka petetakse, aitab salasuhe abielunaistel leida uuesti sensuaalsust, füüsilist kirge ja elurõõmu-nad vajavad seda. Need on universaalsed vajadused ja seksuaalne nauding on midagi sellist, mis on miljardite inimeste ühisus, ükskõik, kui palju erinevusi meil muidu üldiselt on,” ütleb Vedal.


Avafoto: NordenBladet