OHMYGOSSIP – Olen ennast sidunud paljude projektidega ning vahel imestan isegi, kuidas ühte päeva mahub neljas keeles blogimine, brändiarendus, sotsiaalmeedia turundus ning loomulikult kodu ja lapsed. Olen märganud, et kõige efektiivsem olengi siis, kui palju on korraga käsil ning kui mõni uus projekt veel algamas. Olen siis nagu reaktiivlennuk – nii tõhus ja kiire, et võin kahekümne inimese eest tööd teha.

Mul on välja kujunenud ajagraafik, mida ma üldiselt nagu autopiloodil teen ning see toimib hästi.  Ent selleks, et see hästi toimiks, on aeg-ajalt tarvis väljasõite ja ühiseid ajurünnakuid. Kui ma üldiselt eelistan töötada üksi ja vaikuses, siis ajurünnakud ja koosolekud on parem teha näost-näkku ja tavakeskkonnast väljas. Kõik inimesed vajavad vaheldust ning töötajaid motiveerivad väljasõidud väga!

Eelmisel nädalal tegin ühe ööpäevase väljasõidu Peipsi äärde ning koosolek oli nii tõhus ja vaheldusrikas, et mõtlesime, et hakkame seda regulaarselt (vähemalt kord kuus) tegema. Aju lülitub hoopis teisele lainele ning vaim saab vaheldust – töö väljasõit on kaks ühes – töö ja puhkus! Ning Peipsi ääres on alati võrratu!