OHMYGOSSIP — Teatud laadi isekus voodilinade vahel on täiesti lubatud. All on loetletud Glamour vahendusel 3 asja, mille eest sa ei pea seksi ajal kaaslaselt andeks paluma.

1. Keset kirehoogu seksi katkestamine
Teinekord võib juhtuda, et ei soovi lihtsalt jätkata. Keset seksi olemine ei tähenda seda, et pead hambad ristis kõigest väest lõpuni jaksama: Sul on õigus kõige keskel keelduda. Teinekord võib jälle sedapidi olla, et ei soovi mingil juhul lõpetada, aga asend on ebamugav ning mõneks hetkeks katkestamine on vältimatu. Selliste asjade mainimine ei ole asjad, mille eest peaksid andeks paluma.

2. Asjaolu, et sa ei naudi mõnda akti
Näiteks ka meie kirjutame OHMYGOSSIP´is igasugused seksivihjed, justkui need sobiksid kõigile. Tõde on aga see, et inimesed on erinevad ja neile meeldivad erinevad asjad. Näiteks räägitakse, et suuseks on oluline osa orgasmi saamisest, aga sina isiklikult ei naudi suuseksi – see on täiesti okei!

3. Näoilmed ja häälitsemised
Kui juhtub, et pead öösel või päeval kuulma naabrite mõnuoigeid, ei ole valla lastud häälitsemises tegelikult midagi valet. Vale ei ole ka see, kui naudid seksi hääletult. Peaasi on, et sa ei tunneks vajadust olla kaaslasele meeltmööda.

Avafoto: OHMYGOSSIP