OHMYGOSSIP – Petmise või reetmisega on kokku puutunud pea iga täiskasvanud inimene. Ometi ei taha me märkide ilmnemisel seda tihti endale tunnistada. Nagu öledakse – armastus teeb pimedaks! Üldiselt  aga hakkavad mehed üsna sarnaselt käituma, kui neil on uus silmarõõm. Järgnevalt toon välja 10 enimlevinud käitumismuutust, mille puhul tasuks mõelda, kas äkki partneril on keegi teine silmapiiril.

1.    Ta uuendab oma garderoobi ilma, et selleks oleks otsene vajadus, ta võib ka suisa muuta oma stiili, osta senisest trendikamaid ja värvilisemaid riideid.
2.    Ta pöörab senisest enam tähelepanu oma välimusele, näiteks muudab soengut, valgendab hambaid, külastab kosmeetikut, hakkab trennis käima vms.
3.    Mees muutub enesekindlamaks võibolla isegi ülbeks, pikaaegses suhtes olles ikka naine kritiseerib ja näägutab ning see võib mehe ensehinnagu alla viia. Uus naine aga tavaliselt mehe vigu ei näe või neile tähelepanu ei pööra ja kiidab meest ning upitab tema ego. Mehel tekib arusaamine, et ta on väärtuslik, teda hinnatkase ja tahetakse.
4.    Ta muutub sinu suhtes kritiseerivaks – välimus, töö, hobid jne. Ta võib sulle ette heita asju, mis pole teda kunagi häirinud aga nüüd on tal ju pidev võrdlusmoment olemas.
5.    Ta võib muutuda tülinorijaks, üks põhjustest on see, et kahe naise pidamine on närvesööv ja tekitab stressi, teisalt ta võib hakata otsima põhjuseid, et kodunt ära tormata, tüli on selleks hea ettekääne.
6.    Ta ei jäta enam ripakile oma telefoni või arvutit, vahetab paroole ja hoolitseb selle eest, et sul puuduks neile ligipääs.
7.    Klassika on loomulikult see, et ta jääb tööle kauemaks või tal on mingid ootamatud tööreisid, tal on telefon välja lülitaud või ei vasta ta enam kohe sinu kõnedele, sõnumitele.
8.    Ta hakkab sulle lilli tooma või ootamatuid kingitusi tegema, nii vähendab mees oma süütunnet.
9.    Sage on ka see, et mees keerab olukorra vastupidiseks, muutub ise armukadedaks ja hakkab naist petmises süüdistama, sellega üritavad nad jälgi hajutada.
10.   Ta ei pea enam kinni teie ühistest plaanidest, unustab need või ajab kuupäevad sassi. Ta ei mõtle ka enam ise kaasa, ei tee ühiseid plaane ega räägi kaasa kodustes asjades.

Avafoto: Panthermedia/Antonio Guillen Fernández/Scanpix