“Mida kuumust ja sära ning seksikust õhkub Tallinna tänavatel, kilkavad fännid ja külm siider,” nii kirjeldab oma puhkust Arnold Oksmaa, kes hakkab Gossip.ee-s oma blogi pidama. Olge lahtked, esimene sissekanne Soomes elavalt Arnoldilt on juba valmis. PS! Gossip.ee Arnoldi teksti ei muuda (kui ei kisu just väga “porriks” või liigseks reklaamiks ära), samuti Gossip.ee Arnoldi teksti ja väiteid ei kontrolli.

Teie Arnold, Gossip.ee parima humoristi auhinna võitja (vaata: http://www.gossip.ee/articles/215), oma täies hiilguses ja omapärases originaalsuses!

Ma elan Soomes, Helsinki kesklinnas – ühes suures restorani omaniku residentsis, kus mul oma tuba ja luba. Kuna töötan samas omaniku restoranis, siis üüri ta ei võta.  Tööpäev on mul hommikul kella kaheksast kuni kella kolmeni. Põhiliselt müün restoranis toitu ja olen kassas. Samas oskan ka valmistada 12 erinevat salatit, mida meil pakkuda on. Vabal ajal veedan aega Finnkinos, Karaokebaarides, MannStreet´is tuttavatega ja olen ühenduses oma Eesti fännidega suhtlusportaalide Orkut, Facebook ja Rate kaudu. Loomulikult jätkub mul ka aega oma sõbra jaoks, kellega koos Helsingis palju aega veedan. Temaga on mul käidud palju klubides, möllatud ja vahvalt aega veedetud. Hetkel mu süda on küll vaba aga see saab kuuluma kindlasti naisterahvale, keda tulevikus kohtan.

Aga nüüd minu hiljutisest puhkusest Eestis:
Minu esimene puhkusenädal algas esinedes erapeol oma kunagise sõbranna Mari juures, kus tegin üle pika aja Eestis koduse live-show. Seal olid kaks seksikat piigat veel, kellel ühest oli sünnipäev. Edasi läksime Überblingenisse, ja siis veel Xbaar ja kuulus homoklubi Angel. Seal nägin ebamaist uut lauljat Vaido Neigaust, ning mulle meeldis ta kohe – selline seksikas ja hästi nunnu.
 
Kohtumine oli äridaami Kersti Tootsiga, kes jättis väga toreda mulje. Ta oli väga kavala naeratusega. Sisimas ma tean, et talle meeldivad noored ilusad poisid. Kuidas me kohtusime? Olin just jalutamas Tallinna vanalinnas oma puhkuse esimestel päevadel, kui nägin Viru tänaval äridaami Kersti Tootsi vastu tulemas. Meie pilgud kohtusid ja mõlemad ütlesime teineteisele tere. Olin tema pilgust hämmeldunud, ta oli nii rõõmus ja muredevaba ning loomulikult alustasime vestlust. Ta ütles et pole minu tegemisi Eestis rohkem näinud. Ta küsis, et mida teen. Ütlesin, et elan Soomes juba paar aastat ja ta oli üllatunud. Ma ütlesin talle et olen kursis tema tegemistega meedias ning tegin talle komplimendi, kui ilus ja armas ta on. Ta ju tegelikult seda oli ka. Tal oli selline kena väljanägemine – lühike kleit, armas suvepluus ja juuksed armsalt sätitud. Vallatlev tume tukk oli püsti.

Ta ütles mulle, et tema tegeleb siin Eestis äriasjadega ja just tuli kellegagi kuskilt lõpupeolt, sest kena lillekimp oli tal käes. Aga tundsin küll, et sümpaatia mul tema vastu oli, sest ta oli minu vastu nii sõbralik ja võttis kiiresti nagu omaks.
 
Minu muusikategemise vastu tundis ta ka huvi. Ütlesin, et tulen tagasi muusika juurde ning et paari päeva pärast kohtun oma esindajaga, kes hakkab tegelema minu karjääriga Eestis. Ma avaldasin soovi veel temaga kohtuda.  Ta ütles, et kindlasti kohtume, ilusad inimesed kohtuvad kogu aeg!
 
Kohtumine oli ka minu uue manageri Handoga Rakverest, kes hakkab peagi minu juubeliesinemist, kui ka uute laulude repertuaari ja esinemisi korraldama klubides, kus ta ise DJ sette teeb.
 
Siis sain jah taas trahvi piletita sõitmise eest, raha on küll. Unustasin pileti ostmata, sest mõtlesin et äkki nad peale ei tule, sest on ju suve aeg. Aga näed – mundrimehed vedasid kaasa ja sattusin kilkavate fännidega munitsipaalpolitsei bussi. Seal hakkasid neiud oma digikatega fotosid klõpsima ning kilkasid ja naersid, et näed, Oksmaa meiega bussis.
 
Siis korraldasin kasuemale eile sünnipäevaks peo kalamajas, kus vaid lähedased olid kokku tulnud. Tema heaolu on minule maailmas number üks,  temale kuulub minu süda ja minu elutahe.
 
Peale teadet, et hakkan meelelahutus- ja uudisteportaalile Gossip.ee oma rubriiki tegema, sadas kirju mailiboksi nii Reporteri toimkonnalt, kes tegid minust kibekiirelt loo, Elu24 küsitles trahviloo kohta ja täna kirjutas Kroonika online-toimetaja Getter Lukjanov, et lugejad tahavad online-intervjuud, et kas ma vastaks nende küsimustele. Aga loomulikult! Ma armastan oma fänne ja oma keerulist elu! Olen nii õnnelik, et Gossip.ee mind uuesti meediaveergude staariks tegi!
 
Ahjaa, siis helistati Soomest gayklubist MannStreet. Omanikud tahavad mind nädalalõputi oma klubisse karaoket juhendama, sest leidsid et selline särav isik võiks meeskliente ligi tõmmata.
 
Ma olen ennast Eesti päikeses pruuniks küpsetanud ja tahan oma hinge ja keha teiega jagada!
 
Tegin Gossip.ee jaoks ka väikese YouTube reklaami, onju seksi:

 

[ot-gallery url=”gallery/arnold-oksmaa-alustab-gossip-ee-s-oma-blogiga-i-osa-minu-elu-soomes-detailne-kohtumine-kersti-tootsiga-jpm”]