OHMYGOSSIP — Ema jagab sotsiaalmeedias fotot, kus demonstreerib enda põletusi ning soovib sellega ka teisi vanemaid hoiatada, kes kannavad oma beebisid kandelinas või kõhukotis, kui parasjagu koduseid toiminguid teevad, vahendab Women´s Daily.

Molly Landis kannab tihti oma alla kahekuust beebit kandelinaga kaasas, et tal oleks käed vabad, kui majapidamistöid teeb. Kõhukott või kandelina on vanematele mugav abivahend, aga Molly sai kogeda, et last ei tasu enda külge seotuna kanda söögitegemise ajal. Naine sai söögitegemise ajal kohutavaid põletusi, kui tema lahtise leegiga töötav pliit plahvatas ja tuli lahvatas vastu nägu, kaela ja rinda. Olukord oleks olnud tunduvalt tõsisem, kui tal oleks kõhul kanda olnud ka väike tütar, kes juhuse tahtel sel korral oma voodis magamas oli. Molly on Facebooki jaganud foto oma põletusest koos hoiatava tekstiga.


Foto: Molly Landis´e Facebook

“Ma tavaliselt ei postita selliseid asju või isiklikku informatsiooni, aga kuna jagasin juhtunut oma lähedase sõbraga, siis kannustati mind seda lugu avalikustama. Sattusin õnnetusse, kus minu pliit plahvatas ja tuli mulle näkku lahvatas, põletades mu näo, kaela ja rinnaesise. See põhjustas mu näkku ja rinnale tugeva põletuse. Jah, see on kohutav ja valulik, aga ma ei ole siiani suutnud lõpetada mõtteid, kui õnnega koos ma tegelikult olen. Värske emana kannan ma tihti oma armast 4 nädalast beebit kandelinas, aga just sel õhtul valvas kaitseingel minu ja lapse üle, kui laps otsustas esimest korda magama jääda oma voodis ja ma ei pidanud teda parasjagu endaga kaasas kandma, kui köögis askeldasin. Kõige hullemad põletused ongi just seal, kus oleks asetsenud mu pisikese lapse pea, kui ta oleks olnud kandelinaga minu külge seotud. Minu sõnumi mõte on selles, et paluuuuun olge ettevaatlikud, kui te teete last enda küljes kandes mingeid tegevusi! Peale seda, kui see juhtus, olen kohanud nii palju emasid, kes öelnud “issand, ma teen seda koguaeg”… me ei oska iial arvata, et meiega võiks õnnetus juhtuda ja ma ei osanud iial arvata, et see võib minuga juhtuda. Olen nii tänulik, et ta polnud selle plahvatuse ajal minu juures.”

Avafoto: Molly Landis´e Facebook