OHMYGOSSIP — Kuigi sõpradega mööda poode ringi käia kõlab lõbusalt, võib see tegevus üksinda veelgi nauditavam olla, vahendab Huffington Post.

Shoppamine kuulub paljude naiste lemmiktegevuste hulka ja enamus naised käivad mööda poode sõprade seltsis. Sõpradega koos shoppamine tähendab seda, et keegi annab head nõu, einestab sinuga koos ja aitab poekotte kanda. Sellest hoolimata võib üksinda mööda poode kolamine veelgi lahedam olla, all on 6 põhjust, miks:

1. Sul on oma ajakava
Kuigi sa ise oled poetiiru jaoks piisavalt aega varunud, ei tähenda, et sõber seda oleks.

2. Võid viibida igas poes nii kaua, kui ise soovid
Igaüks shoppab omas tempos. Kui oled koos sõpradega mööda poode käimas, võib juhtuda, et oled neist kiirem ja pead ootama jääma või vastupidi – pead kiirustama, sest teised soovivad juba edasi tõtata. Selline tempo erinevus võib muidu nauditavast tegevusest teha väga väsitava ettevõtmise.

3. Keegi ei mõjuta sind midagi ostma või ostmata jätma
Shoppingukaaslane võib sinu arvamust mõjutada. Kui sulle hakkab midagi tõeliselt meeldima ja plaanid seda osta, aga sõbra meelest ei ole see hea idee, võid selle tema mõjutusel ostmata jätta ja hiljem kahetseda. Teisel juhul võid sõbra mõjutusel osta midagi, mis tema meelest tundub sulle sobivat, aga sulle endale ei pruugi see päris samamoodi meeldida. Üksinda olles kuulad ainult enda sisetunnet.

4. Keegi ei ole sulle hinnanguid jagamas
Soovid osta hirmkalli kleidi ning ei vaja selle kõrvale võrdlust, mida kõike muud selle summa eest saaksid (näiteks üüriraha makstud, autoliisingu kuumakse jne)

5. Kolm alumist sõna
Mitte ühtegi häirijat!

6. Sina otsustad kõige üle
Kui sinu ja su sõbra rõivastiil juhtub erinema, saad üksinda olles kaarega mittesobivast poest mööda käia, aga sõbraga olles pead viisakusest kaasa lonkima.

Avafoto: PantherMedia/Volodymyr Melnyk