See on põhjalikult koostatud kokkuvõte tuntud eestlasest persooniga. Googli ja Yahoo otsingust ning arhiividest olen otsinud iga inimese kohta välja huvitavaimad ja rohkeid fakte täis artiklid ning nendest omakorda refereerinud välja parima.

Lugedes seda ülevaadet, hoiate aega kokku ja saate teada oma armastatud persooni kohta kõik vajaliku ühest kohast.

Näete, millised ajakirjanikudtoimetused on teinud häid artikleid ja kes (neid siit ei leia, sest nende artikleid ei refereerita!!!) on järelikult tootnud saasta. Peagi näete oma silmaga, et hakkab korduma suhteliselt sarnane muster ajakirjanikest, kelle tööd on märkimisväärsed ja on tasunud kajastamist. Ka Gossip.ee tahab neid teiste toimetuste ajakirjanikke tunnustada ja esile tuua! (Hmmm….ja miks mitte Gossip.ee-sse kaastoimetajateks ja/või koostööpartneriteks kutsuda)

Soovitan jälgida tähelepanelikult, kes on originaallugude katkendite autorid ja millised väljaanded on need avaldanud! Linkide pealt saate hüpata otse originaalartiklitele, et näha ka teksti, mis on välja jäetud.  Kirjutage teie ka kindlasti, milliste autorite tööd teile Gossip.ee tehtud valikust kõige rohkem meeldivad!

Samuti saavad siit hea ülevaate toimetajad ja (tele)ajakirjanikud, kes plaanivad samade kuulsustega intervjuud teha. Nö “kodutöö” on teie eest juba ära tehtud! Kui leiate artikli, mida tasuks siiski olemasolevate katkendite juurde lisada, siis jätke selle link kommentaaridesse!

Mõnusat lugemist!