OHMYGOSSIP – Seriaali „Pilvede all“ täht Vladas Radvilavi?ius tunnistab isadepäeva eel, et kuigi tal on islamiusu vastu suur respekt, tekiks tal tõrge, kui tema noorim tütar tutvustaks talle oma peigmehena mustanahalist moslemit. „Aga ma tean sedagi, et armastus on pime! Armastuse vastu ei saa,“ sõnab Vladas Kroonikale.

Seriaalis äriisand Indrek Murakat mängival Vladasel on kahest liidust kolm tütart: tänaseks ta juba vanaisa staatusesse tõstnud Kerli, praegu Austraalias elav Grete ja koolilaps Merilin. Üllatusena tuleb see, et matšomehe olemisega Indrek tunnistab, et nende kodus on võim ta elukaaslase Heleni käes. Ettevõtja, inkassoäris tegutsenud Vladas on unistanud koguni kuuest tütrest – naistest ümbritsetuna tunneb ta ennast õndsalt! Elu pole aga sellegipoolest kulgenud vaid ülesmäge. Vladasel on selja taga naisevahetus ja tütardega on tal tulnud aja jooksul lisaks tõsisematele jutuajamistele ka karmimalt käituda…

Klassikaliste soorollide austaja Vladas räägib värskes Kroonikas enda elust naistega, mida ta arvab (enda sõnul) “pepuvendadest” ja pagulastest ning kuidas suhtub ta enda noorima tütre peikadesse.

Avafoto: Vladas Radvilavi?ius (PM/SCANPIX BALTICS/Mihkel Maripuu)
Allikas: Kroonika.ohtuleht.ee