OHMYGOSSIP — Täna õhtul kell 22.40 jõuab ETV ekraanile Arp Mülleri värske dokumentaalfilm “Meie maailm on nende oma”, mis räägib Lähis-Ida ühe tormiliseima ajalooga riigist Palestiinast.

“Ma tahtsin teada, kuidas elavad Palestiina inimesed. Kuidas elevad tavalised inimesed. Sest tavaliselt me ju näeme uudiste vahendusel seda konfliktipoolt, kuidas käib võitlus Iisraeli sõduritega, aga me ei näe, kuidas need tavalised inimesed elavad selles aastakümneid kestnud konfliktiolukorras, mida nemad mõtlevad ja millised nende ootused ja unistused on,” ütles Arp Müller “Terevisioonis”:

Film on üle 50 minuti pikk ja toob vaatajate ette lihtsate inimeste lood ning näitab palestiinlaste alasid, kuhu on rajatud kümneid Iisraeli asundusi, kuhu palestiinlased ei tohi minna. Mülleri sõnul sooviksid kõik seal elavad inimesed ikkagi teistsugust elu. Tema jaoks oli see esimene kord Palestiinas olla. “Tegelikult selle kolme nädala järel, mis me seal olime, tekkis tunne, et nüüd alles hakkaks seda dokumentaalfilmi tegema,” lisas ta.

 

Allikas: menu.err.ee
Loe kõiki OHMYGOSSIP´i seltskonnauudiseid SIIT

Save