OHMYGOSSIP – Hollywoodis on palju naisi, kes annavad head eeskuju, et vanuse lisandudes ei ole tarvis püüda välja näha nagu kooliõpilane. Neid vaadates tundub, et vananemine on pigem enda elu jooksul kogutud tarkuste rakendamine, kuidas hoolitseda enda hinge, vaimu ja keha eest.

Üks kuulsatest naistest, kes näeb alati ajatu välja, on endine tippmodell Cindy Crawford. Naisel täitus 20.veebruaril 51. eluaasta, kuid välimuselt on ta sama rabav kui enda karjääri alguseski. Crawfordi harjumusi järgides saab teada palju nippe, kuidas säilitada enda suurepärast välimust.

Ta kannab vähe meiki. Meikimine on tore ning kasutades õigeid tooteid ja neid õigesti peale kandes võib igast naisest teha jumalanna. Siiski tuleb silmas pidada mõistlike koguseid. Liiga palju kosmeetikat võib põhjustada allergilisi reaktsioone ja aknelist nahka. Harjuta end kasutama vaid toonitud kreemi, ripsmetušši ja huuleläiget ning 20 aasta pärast su peegelpilt tänab sind.

Ta laseb enda kiharatel loomulikult kuivada. Cindy juuksed näevad alati välja paksud ja terved. Endine modell kinnitab, et selle üheks põhjuseks on juuste kuumtöötlemise vältimine. Liiga palju kuumust kuivatab juukseid liialt ja põhjustab nende murdumist. Talvekuudel ei tasuks märja peaga välja minna, kuid kevad- ja suvekuudel võiks lasta juustel kuivada ilma föönitamata.

Ta tegeleb kuivharjamisega. Naine on kindlalt truuks jäänud kuivharjamisele, et hoida enda nahka nooruslikuna. Kuivharjamine ei eemalda ainult surnud naharakke, vaid see kiirendab ka vereringet, vähendab tselluliiti, parandab neerude tööd, leevendab stressi ja stimuleerib lümfide tööd.

Ta laseb oma nahka teemantlihvida. Üks Crawfordi igakuisetest ilurituaalidest on teemantlihvimine. Antud protseduur parandab tuhmi või rasuse naha tekstuuri, puhastab ummistunud poore, vähendab aknearme ja kortsukesi ning tõmbab kokku suurenenud poore.

Ta teeb trenni. Ei tohiks üldse üllatusena tulla, et Cindy teeb regulaarselt trenni. See on põhiliseks aluseks, kuidas hoida enda keha tervena ja toonuses. Samuti aitab see peletada stressi, mis on üks vananemise kiirendajaid. Proovi pühendada kolmel päeval nädalas umbes 30-45 minutit enda liigutamisele.

Ta toitub tervislikult. Seegi ei ole tõenäoliselt uudne fakt, kuid Cindy toitub “õigesti”. Kuid tal on ka patupäevi. Naine on öelnud, et umbes 80 protsenti ajast sööb ta tervislikult, kuid ei ütle vahel ära ka paarist pitsalõigust või natukesest jäätisest.

Ta puhkab. Pole oluline, kui hõivatud sa oled – alati on väga tähtis puhata. Magamine parandab mälu, elavdab loovust, vähendab kehas põletikku, annab energiat, aitab hoida kontrolli kaalu üle ja hoiab närvisüsteemi rahulikuna. 6-8 tundi und päevas oleks hädavajalik ning poleks paha teha ka pooletunnine uinak. Ära kunagi alahinda iluune tähtsust!


Avafoto: Cindy Crawford (Instagram/ @cindycrawford)
Allikas: poutandabout.com