OHMYGOSSIP — Kaamerad ei halasta, mistõttu ei piisa Hollywoodi kuulsatele naistele vaid tavalistest näohooldustest. Nad vajavad veatut, säravat ja nooruslikku jumet ning selle nimel teevad nad ükskõik, mida. Isegi kui see tähendab, et kasutusele tuleb võtta ekstreemsed meetmed.

Pärast Jaapani külastamist ja sealsete naiste imelise näha imetlemist otsustas Victoria Beckham üle võtta kohalike naiste ilukombed. Nüüd järgib inglanna iidset jaapani traditsiooni ja laseb teha näohooldust, mis sisaldab ööbiku väljaheiteid. Sellist maski kasutasid ka geishad, et saada sile ja särav nahk.

Jennifer Aniston armastab infrapunasauna, mis mõjutab nahka rakutasandil. Elektromagneetiline valgus puhastab nahka väga põhjalikult ja tänu sellele on võimalik saavutada kõige klaarim jume üldse. „See aitab ka kaalu kaotada ja puhata,“ on näitlejanna sauna mõju veel kiitnud.

Gabrielle Unioni nooruseallikaks on veejoomine hullumeelsetes kogustes. Olles oma kolmekümnedate eluaastate keskpaigas, otsustas naine hakata jooma peaaegu 4 liitrit vett päevas, et saavutada särav ja niisutatud nahk. Nii rohke veejoomise saladuseks on juua just hommikul nii palju vett kui võimalik. „Ürita juua pool sellest kogusest ära lõunaks ja pärast seda proovi kella kuueks ülejäänud vesi ära juua – pärast seda läheb juba keeruliseks,“ õpetab naine.

Kim Kardashian on naine, kes ei saavutab oma eesmärgi meetmeid valimata. Nii on ka näohoolduse puhul. Seltskonnatäht on proovinud rohkelt hullumeelseid vahendeid, et saavutada täiuslikkus. Kõige kummalisem on tõenäoliselt olnud hooldus, kus süstitakse näkku geeli, mis on tehtud kliendi enda verest.

Gwyneth Paltrow pole kunagi olnud kade oma kummaliste eksperimentide jagamisega. Enim kiidab naine hooldust, kus lastakse end mesilastel nõelata. „See on tuhandete aastate vanune ravimeetod, mille nimi on apiteraapia,“ on naine The New York Times’ile seletanud. „Inimesed kasutavad seda, et lahti saada põletikust ja armidest. Tegelikult on see väga efektiivne, kuid siiski väga valus.“

„Kui ma näen üles ärgates välja väsinud ja paistes, siis ma täidan kraanikausi jää ja kurgiga ning kastan oma näo sinna sisse,“ on Kate Moss ühes intervjuus paljastanud. Modell kiidab, et selline meetod pinguldab nahka ja loob hetkega ärkvel välimuse. „See tõesti töötab!“ kinnitab Moss.

41-aastane Eva Longoria, kes ei näe välja päevagi vanem kui 25, jumaldab näokreemi, mis sisaldab platsentat. Selline lisand näokreemis aitab kaasa kollageeni tootmisele, parandab naha elastsust ja annab näole nooruslikuma välimuse.

Allikas: harpersbazaar.com
Avafoto: Gwyneth Paltrow (AP Photo/Thibault Camus/ TT NYHETSBYRÅN/ Scanpix)