OHMYGOSSIP — Kalmetit toetas raadioeetris Kinoteatri peadirektor Paul Piik, kellelt Kalmet teatri uue hooaja kohta küsis. Tore uudis on aga nendele, kes loodavad Kinoteatrit aastavahetusel taas ETV ekraanil näha. “Valmisolek on olemas, me oleme läbi rääkinud, ma usun, et jah, ta tuleb, kui on vaja,” ütles Kalmet.

Video

 

Kinoteater (Foto: Kulla Laas/ERR)

 

Möödunud aastavahetusel tõi Kinoteater telepublikuni reportaaži telemaja koridoridest uue aasta eelõhtul, mis kulunud huumori asemel serveeris vaatajatele eneseiroonilisi paroodiaid ja lõbusaid sketše.

Kinoteatri uue hooaja puhul tõi Kalmet välja rahvusvahelisuse, sest lavastusega “Kaota mu naine ära” liigutakse Soome. Välja tuleb ka tükk Apollo kinos. “Kinoteatri nimi saab väärilise sisu, me teeme päriselt kino teatris,” tõdes Kalmet.

Kevadel tuleb aga projekt, mida Kalmet ise kõige rohkem ootab. “Mis saaks olla minu jaoks huvitavam kui pornograafia. Paavo Piik, vana spetsialist, toob välja tüki koos Endla teatri Sander Rebasega, kes on laval praktik ja Paavo on lava taga,” kirjeldas Kalmet.

Paavo ja Pauliga sõidetakse aga peagi Londonisse, kus saab välismaise näo lavastus “Õpetaja Tammiku rehabiliteerimine”. “Me jäime osadele teatriinimestele silma ja neile tundus, et seal on see täpselt samamoodi teema,” kirjeldas Kalmet.

Allikas: menu.err.ee
Loe kõiki OHMYGOSSIP´i seltskonnauudiseid SIIT