OHMYGOSSIP — “Ma tegelen sellega põhimõtteliselt terve päev iga päev. See võtab nii palju aega. Ma pildistan, töötlen pilte, teen blogipostitusi, mida on tavaliselt kuni kaks tükki päevas, käin pakkidel järel, vastan meilidele, tegelen instagramiga. See võtab tegelikult terve päeva,” kirjeldas Lucy Grasso Raadio 2 saates “Tudengi 45”.

Eesti-Itaalia päritolu Grasso (täisnimega Lucilla Clara Elfriide Grasso) selgitas, et on olnud väga suur blogide fänn ning avastas selle maailma neli aastat tagasi, kui sattus rootslanna Kenza blogi lugema. “Ma mõtlesin, et see, mis nad teevad, oleks minu unistuste töö. Nad reaalselt teevadki seda kui enda täistööd ja saavad nii palju võimalusi. Hakkasin mõtlema, et kui see mulle nii väga meeldib, miks ma ei võiks seda ise teha,” kirjeldas Grasso, miks tema oma blogi lõi.

Grasso blogi on elustiili- ja moeteemaline. Neiu tõdes, et kui blogitegemine on alguses kallis, sest nõuab head kaamerat ja blogilehekülge, siis järjepideva tööga tuleb see lõpuks kasuks. “Kui see hakkab kasvama, siis see jõuab punktini, kus sulle saadetakse tasuta riideid ja makstakse selle eest, et sa neid riideid kannaksid ja pilte teeksid. Blogi on nagu iga teine äri, sa pead sinna midagi investeerima, et sellest midagi välja tuleks,” lausus Grasso.

Oma blogile pani Grasso aluse Austraalias reisides. “Minu arust on blogi palju lihtsam alustada, kui sa oled reisil või teed midagi. Kui ma oleks seda kodus tegema hakanud, oleksin ma kokku
jooksnud, et ei tea, mida kirjutada,” selgitas Grasso.

Hea stiilitunnetusega Grasso lisas, et ei oska eestlaste moestiilile midagi ette heita, kuid jagas soovitusi, kuidas alati laitmatu välja näha. “Ei eksi selliste asjadega nagu sinised, mustad või kitsad teksad ja näiteks nahktagi ning t-särk ja mingid tossud,” ütles Grasso, kelle blogi lucygrasso.com leiate SIIT.

Lucy Grasso
Lucy Grasso
Lucy Grasso
lucyyy
Fotod: Lucy Grasso / lucygrasso.com

Allikas: menu.err.ee
Loe kõiki OHMYGOSSIP´i seltskonnauudiseid SIIT