OHMYGOSSIP — ETV+ ekraanile jõuab 8. oktoobril sari “Vladivostok”, mis jälgib ajakirjanik Aleksandr Hobotovi reisi läbi Venemaa Vladivostoki suunas. “Ringvaates” rääkis ta lähemalt sellest pikast reisist.

Video

 

Saatejuht Aleksandr Hobotov reisis värske ETV+ saatesarja “Vladivostok” raames läbi Venemaa koos operaatoriga. “See oli minu ammune unistus – ma tahtsin reisida läbi Venemaa ja teha seda peatustega, et vaadata, kuidas inimesed elavad ning rääkida nendega,” kinnitas Hobotov “Ringvaates” ja lisas, et nad käisid läbi 12 linna, kuid kõige huvitavamaks linnaks oli ikkagi Vladivostok. “See linn on nagu Venemaa San Fransisco – seal on suured mäed nagu San Fransiscos ning Vladimir Putin ehitas sinna isegi sarnased sillad.”

Kogu reisi jooksul ei ööbinud nad hotellides, vaid peatusid kohalike inimeste kodudes. “See oli kontseptsiooni osa, et me teadsime midagi linnast ning olime sealse olukorraga tuttavad.” Hobotov tõi aga välja, et Venemaal on väga suured kontrastid. 21. juulil alutas ajakirjanik Aleksandr Hobotov koos operaatori ja režissööri Aleksandr Ratšinskiga uue ETV+ saate “Vladivostok” võtetega. Autorid jäädvustavad oma reisi Venemaa kaugematesse piirkondadesse maailma pikimal raudteel Trans-Siber.

“Vladivostok” jõuab ETV+ eetrisse 8. oktoobril.