OHMYGOSSIP — Suvekuudel said noored vanuses 11 kuni 23 eluaastat anda märku oma soovist osaleda telekursustel ja kanali saadete loomises. Toimetusse saabus taotlusi ligi sajalt huviliselt ja žürii valis neist välja kümme inimest, keda näeb peagi saadete “Kohv+”, “Sinu õhtu”, “Rabarbar”, “Noateral” ja “Rahvale tähtis” ajutiste saatejuhtidena.

“ETV+ on noor telekanal ja meile paistis, et esimese sünnipäeva puhul on kõige parem kingitus võimaluse andmine noortele, et nad saaksid end proovile panna saatejuhtidena,” kommenteeris ETV+ peatoimetaja Darja Saar.

Žüriisse kuulusid Jelena Solomina, Ilja Nartov, Aleksandr Hobotov ja Dmitri Fefilov. Noori saatejuhte hakkab innustama ja motiveerima Anton Jakovlev.

“Noored, kes tulid prooviesinemisele, üllatasid mind oma kõrge haridustasemega. Oli väga meeldiv kohtuda mitmekülgselt arenenud isiksustega,” jagas oma muljeid Jelena Solomina.

ETV+ algatusest “Teleinternid” võtavad osa Darja Denissova, Aivar Kamal, Alesja Suzdaltseva, Mihhail Korablin, Andrei Smagin, Martin Konovalov, Ilona Krehhova, Karina Põdra, Karina Politanova ja Leonid Ljutskevitš. Saadete juhtimiseks valmistatakse neid ette ühe kuu jooksul, reportaaže toimuvast saab jälgida saates “Sinu õhtu” 9.,16., 23. ja 30. septembril.

Suures finaalis 3. kuni 7. oktoobrini juhivad ETV+ saateid noored teleinternid, kus ka televaatajad saavad valida oma lemmikud.