OHMYGOSSIP — Diivan on paik, kus saab samaväärselt voodiga nautida armatsemist ning klassikalise paiga väljavahetamine toobki olukorda põnevust juurde. Siin sulle 6 nippi, kuidas diivanil armatsemisest võtta maksimum, vahendab Glamour.com.

1. Eelmäng on ka elutoas vajalik
Kätega puudutamist ei tasu kunagi alahinnata ning kuna diivanil on võrreldes voodiga vähem ruumi, on võimalus sealne eelmäng muuta intensiivsemaks.

2. Muuda diivani pind mõnusaks
Kui nahkdiivan tundub palja ihu vastas ebamugavana, pange sinna peale kas tekk või lihtsalt voodilina. See vähendab ka määrdumise riski.

3. Suurepärane suuseks
Diivani kitsus annab uue hoo sisse suuseksile. Kasuta diivani kuju ära asendite vahetamiseks. Kui naine on näiteks peal, saab ta oma käsi toetada käetoele, mis muudab olemise mugavamaks.

4. Kasutage diivanipatju
Diivanipadja saab asetada naise vaagna alla, mis muudab vahekorra ajal oleva nurga teistsuguseks. Seljatoe patjade eemaldamisel saab diivanile ruumi juurde.

5. Toeta seismisasendit
Püsti seksides on tarvis head tasakaalu. Toetuge näiteks diivani seljatoe vastu. Naine võib asetada käed seljatoele, kui mees askeldab tagapool. Lisatuge pakub see, kui asetada põlv diivani istumisosale.

6. Pikkusevahe sarnaseks
Doggy style on tagantpoolt armatsemine. See poos võib osutuda raskeks, kui kaaslastel on suur pikkusevahe. Diivani abil saab selle mure lahendada, kui naine läheb neljakäpukile diivanile ja partner laskub põrandale põlvili. Kui asend tundub siiski raske, võib patjadega olukorda mugavamaks muuta.

Avafoto on illustreeriv, modell Kristina Karjalainen. (Foto: © Ohmygossip Couture/ Nikita Tikka)