OHMYGOSSIP — Kolme lapse ema võttis asja käsile ning katsetas, kuidas muutub elu siis, kui seksida oma abikaasaga iga päev. Ja nii terve aasta… Muutused, mis see endaga kaasa tõi – olid vapustavad! “Ma olen liiga väsinud” või “Mul on peavalu” – kõik need vabandused ja põhjendused tuli kõrvale heita, sest seksida tuli iga päev, vahendab Õhtuleht Mirror´it.

Brittany Gibbons selgitab, et oli pärast laste saamist enda kehas justkui lõksus ja varjad oma keha abikaasa eest. Mehega seksides pidid tuled olema kustus, et naine saaks varjata oma kõhtu ja rindu. Pärast seksi ootas naine, et abikaasa läheks pesema, et end siis varjatult riietega katta. Ta tundis end ebakindlana.Kõige selle taustal sündis otsus – seksida oma mehega terve aasta iga päev.

Naine meenutab, et esiti oli kõik päris keeruline. Ta mäletab, kuidas pesi õhtul nõusida ja mõtles, et enne pea padjale saamist peab ta ju hoolimata oma väsimusest – seksima! Kuigi esiti oli raske ja naine unistas päevadest, mil keegi teda ei puutuks, siis asi muutus. Ta hakkas ootama seda hetke, mil neil mehega on aega kahekesi mürada. Seks aitas nende suhet isegi väljaspool voodit. Nii hoidsid nad teineteisel jalutades käest kinni, kallistasid ja suudlesid rohkem. Kõigest kuus kuud pärast katse algust julges naine oma kurvikat keha mehe ees juba paljastada. Kui aasta sai täis, siis julges naine enesekindlalt kodus pesus ringi kõndida ega häbenenud ennast.

 

Allikas: Õhtuleht