OHMYGOSSIP – Hollywoodi staarid paljastavad oma tõeliseid palgeid – kuulsused postitavad sotsiaalmeediasse meigivabu pilte, poseerivad ajakirjades ilma meigita ning esinevad televisioonis ilma jumestaja käe alt läbi käimata. Nii innustavad naisstaarid ka teisi naisi vähem kosmeetikat kasutama ja endaga rahul olema. Ükskõik, kas selle liikumise põhjuseks on suvine kõigesse rahulikult suhtumine või on see sügavam feministlik liigutus, ikkagi võtab selline eeskuju paljudelt naistelt ära surve olla perfektne.

Alles mõned päevad tagasi postitas Adele Instagrami video, kus ta palus fännidelt vabandust, et oma haiguse tõttu pole ta hääl õhtuse kontserti jaoks just kõige paremas korras. Hoolimata negatiivsest uudisest, tekitas see ülesastumine lauljanna austajate seas imetlust – Adele ei kandnud grammigi meiki.

Kosmeetikata suurel laval esinemine ei üllata samuti enam kedagi. Hiljuti, esinedes New Yorgis, haaras lauljanna Andra Day keset kontserti meigieemalduslapi ning puhastas publiku ees oma näo jumestuskreemist ja huulepulgast. Sama liigutust on ta varemgi teinud näiteks Los Angeleses esinedes. „Ma olen alati tundnud end mugavamalt täismeigiga,“ seletas laulja. „Kuid mida puhtamaks sai mu nägu, seda puhtamaks said ka mu suhted.“

Lauljannad käivad Alicia Keys’ jälgedes, kes „The Voice“ uues hooajas ja viimasel DNC üritusel, astus üles n-ö palja näoga. „Ma ei taha enam midagi katta. Ei oma nägu, mõistust, hinge, mõtteid, unistusi, raskuseid ega arengut. Mitte midagi,“ on Keys lausunud.

Foto: Twitter (@adele)
Allikas: vogue.com