OHMYGOSSIP – Nukuvälimusega Lõuna-Korea popstaarid panevad kindlast nii mõnegi imestama, kuidas on võimalik saavutada nii perfektne näonahk – kumav jume, ühtlane toon ja poorivaba nahatekstuur. Lisaks üliinimlikule nahahooldusele on korealannadel rohkelt meikimisnippe, mida üle võtta.

Ära hõõru – patsuta! Kõige populaatrsem kosmeetika pealekandmismeetod, mida võib näha korea nahahoolduse ja meigiõpetuste videotes, on toote peale patsutamine. Jumestajad kasutavad näppe või meigikäsnasid, et tupsutada peale kõiki tooteid, alates seerumitest kuni BB-kreemideni välja. Kreemide tõmmetega pealekandmine ärritab nahka, mistõttu on patsutamine palju nahasõbralikum meetod.

Kontuuri CC-kreemiga! Kuigi tugev kontuurimine on suuremas osas maailmas väga populaarne, on Lõuna-Koreas lood hoopis teistsugused. Meigikunstnikud soovivad luua näole sügavust ilma mitme peitekreemi-, päikesepuudri- ja särapuudrikihita. Selleks kasutavad nad tervel näol sobivat tooni kerget jumestuskreemi või BB-kreemi ning pärast tupsutavad heledamat tooni CC-kreemi T-tsoonile ja põsesarnadele.

Kooluta oma ripsmeid kuumusega! YouTube’st võib leida rohkelt videosid, mis õpetavad, kuidas saavutada kauapüsivaid koolutatud ripsmeid. Mitmete nende õpetuste turvalisus on tõsiselt kaheldav ja sellepärast oleks targem järgida korealannade igapäevanippi – enne koolutamist soojenda ripsmekoolutajt kergelt fööniga. Kuid siingi tuleb olla väga hoolikas, et koolutajat mitte liiga kuumaks lasta!

Kasuta korraga kahte tooni huulepulka! Korealannad armastavad kasutada korraga kahte tooni huulevärvi, mis koos annavad huultele väga kauni välimuse. Kanna võimalikult neutraalset tooni huulevärvi huultele ning seejärel kasuta erksamat tooni huulepulka huulte keskosas ja hajuta hoolikalt.

Kanna särapuudrit rangluule! Kehameik on muutumas aina populaarsemaks, kuid võrreldes YouTube’st leitavate õpetustega, ei pea see olema täielik raketiteadus. Kõige lihtsam viis, kuidas anda enda nahale värske ja nooruslik ilme, on kanda särapuudrit rangluule. Kasuta seda moodust, kui kannad õlgu paljastavat pluusi – nii tuleb selle mõju paremini esile.

Allikas: refinery29.com
Foto: Instagram (@4minute__)