OHMYGOSSIP — Baltimore´ist pärit 80-aastane Ernestine Shepherd on ehe näide sellest, et vanus ei ole kunagi takistuseks või piiranguks kui tõesti midagi teha soovid, vahendab Bored Panda.

16. juunil 80-aastaseks saanud Ernestine Shepherd on oma alal maailma vanim naiskulturist. Ernestine hakkas kulturismi vastu huvi tundma 56-aastaselt ning pole tänaseni oma treeninguhimu kaotanud.

Ernestine Shepherd3
Shepherd on juba kahel korral püstitanud maailma vanima naiskulturistina Guinessi rekordi – aastal 2010 ja 2011. Praegu ta enam võistlemisega ei tegele ning need fotod ongi vanemast ajast. Shepherd jälgib rangelt oma toidugraafikut (1700 kalorit) ja tema toiduvalik koosneb peamiselt munadest, kanast ja köögiviljadest. Oma kodulehe andmete järgi ärkab ta kell 03 varahommikul ning peale söömist ja meditatsiooni läheb ta jooksma, tõstab raskusi ja treenib.

Ernestine Shepherd2

Shepherd tegutseb paar korda nädalas ka eratreenerina ning annab tunde pensionäridele. Oma Facebooki lehel on ta avaldanud, et soovib kohtuda USA president Barack Obama abikaasa Michelle´iga ning treenida temaga koos. Shepherd´i trimmis keha saladus on järjepidevus ja kõva töö ning ta soovib sellega inspireerida ka teisi.

Ernestine Shepherd1Ernestine Shepherd4

Ernestine Shepherd´i kodulehe leiad SIIT ja tema Facebooki fännilehe leiad SIIT

Fotod: Facebook @ Ernestine Shepherd-World’s Oldest Female Body Builder