OHMYGOSSIP — Esimest korda kahekesi puhkusereisile suunduval paarikesel võib ette tulla üllatavaid eriarvamusi juba reisiks valmistudes. Internetisait Travel Supermarketi järgi peaksid sa oma kallimaga vähemasti viis kuud koos olnud olema, enne kui esimesele ühisele reisile lähete. 

Nüüd on üles loetud kuus asja, mille pärast naised enne esimest ühist reisi põdeda võivad. Paarikese esimene reis võib otsustada, kas suhe kestab edasi või mitte. Reisivad ja argimuredest vabad inimesed võivad nimelt käituda sootuks teistmoodi kui kodus olles ja see võib mõjutada ka seda, kuidas partnerid suhte kvaliteeti hindavad.

Esimest korda puhkereisile minev paar veedab tavaliselt palju aega koos. Igaühele on aga vaja ka oma aega  – naised võivad näiteks külastada ilusalongi või spaad, mehed aga teha ühe õlletreti, kui enda eest hoolitsemine huvi ei paku.

Kui paarike hakkab reisi ajal tülitsema, tasub üles leida jagelemise põhjused ja lõpetada riid juba selle alguses. Keegi ei taha minna välismaale enda tuju rikkuma. Mõnele naisele võib tekitada probleeme, kui ta peab mehe läheduses kakal käima. Ühine puhkusereis annab samas võimaluse sellel piinlikul teemal rääkida ning näidata, et see, et naine ka WCs käib, on täiesti loomulik asi.

Osa neiukestest pelgab end partnerile trikoo või bikiinide väel näidata. Samas on mees oma neiukest ilmselt juba mitu korda aluspesus või alasti näinud, nii et sellise asja pärast närvitseda ei ole mõtet. Kui mees on juba selle naise välja valinud, küll ta talle siis ka bikiinides meeldib.

On naisi, kes häbenevad oma partneri otsekohesust või näiteks seda, kui mees on ettekandjate vastu ebaviisakas. Siis ei ole naisel mõtet sekkuda, vaid keskenduda enda käitumisele ja olla veelgi viisakam.

Kõige enam häirib õrnemat sugupoolt aga see, kui mees flirdib paari esimese ühise puhkereisi ajal avalikult teiste puhkajatega. Paaril tasub siiski keskenduda esmajärjekorras oma suhtele. Kui flirt teistega on aga lubatud, siis võib nainegi teistele meestele silma teha ning sellega enesekindlust juurde võita.

Avafoto: OHMYGOSSIP/ Helena-Reet Ennet

Loe lisaks:
13 NIPPI kuidas pikal lennureisil värskena püsida!
OHMYGOSSIP — Pikad lennureisid võivad olla tõeliselt väsitavad. Juba viiest-kuuest tunnist alates võib aeg tunduvalt venima hakata ja keha õhu kuivusest märku anda. Hetked.ee annab erinevaid näpunäiteid, kuidas püsida pika lennureisi ajal värskena!

100 KASULIKKU nippi nutikaks reisimiseks!
OHMYGOSSIP  — Soodsalt reisimine on tihti lihtsam, tehtavam ja võimalikum, kui võiks esialgu arvata. Just seepärast toome teieni 100 soovitust, kuidas odavalt reisida. Loomulikult ei ole ühest lahendust, mis kõigile sobib, ent kindel on see, et kõik leiavad vähemalt ühe kasuliku nõuande.

8 NIPPI, kuidas leiate odavad lennud ja säästate raha!
OHMYGOSSIP — Kas tahad suvepuhkusele minnes lennupiletid võimalikult odavalt leida? Toome teieni kaheksa nippi, kuidas broneerida lend targalt ja ettenägelikult.