OHMYGOSSIP — Mida te teeksite, kui saaksite ühel päeval teada, et teie armastatud abikaasal on lisaks teile veel 18 naisega lapsed? Usun, et see ülatus poleks kindlasti just kõige positiivsemate killast.

Kui mees on viljatu, aga paarike soovib siiski last, siis siinkohal tuleb appi sperma annetuse võimalus. Selline võimalus abistab isegi samasoolisi paare ning paljud doonorid soovivad tegutseda anonüümselt.

40-aastane matemaatika professor Ari Nagel otsustas avalikkuse ette astuda, kuna tema naine sai mehe salajasest doonorlusest teada. Nagel on nimelt spermat loovutanud 18-le naisele ja siia ilma on sündinud kokku 22 last. See kõik on toimunud 12 aasta jooksul.

Kui mehe enda pere kolm last sisse arvata, siis on Nagel´il 19 naisega 25 last. Nagel´i abikaasa Roxanne´il ei olnud mehe salajasest tegutsemisest aimugi ning ta sai selle peale veidi pahaseks. Mees leidis spermat vajavad naised internetilehelt Craigslist ja doonori saidilt.

Loe lisaks:
Uskumatu armastuslugu! Naine armus talle lapse kinkinud spermadoonorisse
OHMYGOSSIP — Teinekord võib elu teha üllatavaid keerdkäike. Üks imeline lugu on rääkida Aminah Hart´i näol, kes kohtub katseklaasi abil sündinud tütre isaga, vahendab Daily Mail.