OHMYGOSSIP — Asümmeetriline bob on klassikaline juukselõikusstiil, mis on olnud juba pikemat aega populaarne. Külgedelt pikemat ja tagant lühemat stiili eelistab kuulsustest näiteks Victoria Beckham, vahendab Byrdie.

Bob lõikusest veidi pikemat versiooni nimetatakse long bob lõikuseks ning see on olnud viimaste aastate üks soositumatest juukselõikustest. Oli vaid aja küsimus, millal asümmeetriline bob muutub trendiks. Sellises stiilis lõikust on nähtud väga paljudel kuulsatel persoonidel, muuhulgas ka Chrissy Teigen´il, Rosie Huntington-Whiteley´l ja Jourdan Dunn´il. Kui juuksed on kenasti sirgeks ja siledaks vormitud, loob see stiilse ja viisaka mulje.

Teine variant on viimisteda juuksed “laiskade lainetega”. Juukselahk võib asetseda nii pea keskel kui ka küljel.

 

Loe lisaks:
7 toitu, mida süües saad tugevamad ja pikemad juuksed
OHMYGOSSIP — Sellel, mida sööd, on suur mõju sinu juustele. On kindlad toidud, mis aitavad sul saavutada tugevamad ja pikemad juuksed. Kui sa püüad oma juukseid kasvatada, siis siin on mõned toidud, mille tarbimist võiksid kaaluda.

Päevitama minnes sea juuksed seksikalt kuklale!
OHMYGOSSIP — Suvi on sajaga Eestimaale jõudnud ja siin teile üks vahva nipp, kuidas randa minnes juuksed üles seada, nii et ka kael päikest saaks!

3 juuksehooldusnippi otse Hollywoodist
OHMYGOSSIP — Kuulsad ning rikkad Hollywoodi juuksurid pingutavad väga, et regulaarselt mõne uue huvitava nipiga kliente enda salongi meelitada ning jagavad lahkesti nippe ka koduseks looduslikuks juuksehoolduseks.

 

Save