OHMYGOSSIP — Kui suvine kuumalaine pärale jõuab, muutub paljudel öine uni raskendatuks ning isegi lahtise aknaga magamine ei ole abiks. Pure Wow paljastab üllatava saladuse, mis tegelikult olemise nii palavaks ajab.

Põhjus, miks suvel ei taha uni kuidagi tulla või ööd kulgevad pidevalt väherdes, peitub voodilinade materjalis. Sünteetilised materjalid nagu näiteks polüester ongi põhjus, mis hoiab linades kuumust kinni. Seetõttu tasub suvekuudel vahetada voodipesu looduslike materjalide vastu – 100% puuvill on ideaalne valik.

Puuvill on hingavam materjal ning ei aja higistama. Sellise lihtsa valikuga saadki muuta oma ööuned kvaliteetsemaks. “Kui vahetasime vanad voodipesud 100% egiptuse puuvilla vastu, naudime märksa paremat und ning ei ärka tundega, et on vaja voodist otse dušši alla joosta. Need on sellised väikesed asjad,” kommenteeritakse muutust.

Ka alasti magamine võib olla parema une tagajaks!

Avafoto: Pexels
Loe lisaks:
Mehed toovad välja omaduse, mis jätab voodilinade vahel armatsemise puudulikuks
OHMYGOSSIP — Magamistoas toimunu peaks pakkuma rahuldust ja naudingut mõlemale. On üks omadus, mis muudab naised meeste sõnul väga igavaks voodipartneriks, vahendab Elite Daily.

Magamine, sinu tervise alus. VAATA, kui kaua soovitatakse magada!
OHMYGOSSIP — Uni on ehk kõige rohkem alahinnatud tegur sinu kehale ja vaimule. Alustame ikka minevikust. Enne, kui Ben Franklin lohet lennutades välku taga ajama asus, oli meil üsna vähe põhjust õhtuti üleval passida. Peale päikeseloojangut polnud suurt midagi teha.

Psühholoog vastab: „Olen pidevalt väsinud, aga magamine ei tee ka erksamaks. Mind ei huvita enam miski. Mis mul ometi viga on?”
Lugeja küsib: „Olen pidevalt väsinud, aga magamine ei tee ka erksamaks. Ma ei suuda enam keskenduda ja tahtejõudu pole kusagilt võtta, miski ei paku enam huvi.