OHMYGOSSIP — Kuusijärvil, Soomes toimus viiendat korda “Vantaa Triathlon”, mis tõi kohale 1250 osalejat, kes said jõudu katsuda ujumises, jalgrattasõidus ning jooksmises. Ilm jagas võistlejatele nii vihma, tuult kui sooja päikest, vahendab Iltamakasiini.

Üks osalejast oli Soome kuulsus Martina Aitolehti, kes on teinud nime nii modelli, laulja, kui ka telepersoonina. Lisaks korraldab Martina Soomes igaaastast Miss Helsingi võistlust. Martina saavutas võistlusel esimese koha! “Läksin võidu peale välja ja võit tuligi, tõsi see on, et mitte kergelt. Meil oli hea meeskond,” ütles Martina peale võistlust. Martinaga ühes võistkonnas võistles veel Anne Hiltunen ja Mari Kiuru.

Selline mitmeala võistlus ei ole Martina jaoks võõras, kuna ta on Vantaa Thriatlon võistlusel ennegi osalenud. Oma vanuseklassi ainus esindaja ja ühtlasi vanim võistleja oli 75-aastane Marita Glad. “Enda ületamine on kõige meeldivam kogemus. Treenimine hoiab mind heas vormis. Mul ei ole valusid ning ma ei vaja ka ravimeid,” ütleb paljudele eeskujuks olev 75-aastane Glad.

Noorim võistleja oli aga 8-aastane Andrea Kataja, kes pani 9-aastaste tüdrukute sarja kinni ning viis medali koju. Neiu on nimelt juba esimesest eluaastast saadik ujunud, kuid võidupunktid tagas talle hoopis jooksmine. “Ülesmäge suutsin oma konkurendist mööda joosta. Ma varem ei teadnudki, et olin võitja, kui ema mulle seda alles ütles,” rõõmustab medaliga tüdruk.

Mis on triatlon?
Triatlon on spordiala, mis koosneb kolmest järjestikusest alast: ujumisest (1500m), jalgrattasõidust (40km) ja jooksust (10km). Triatloniga tegelevaid sportlasi nimetatakse triatleetideks.

https://www.instagram.com/p/BGSCb6RGa2V/?taken-by=martinaaitolehtiofficial

https://www.instagram.com/p/BGTPKuMGawe/?taken-by=martinaaitolehtiofficial

https://www.instagram.com/p/BGXdluPGa7O/?taken-by=martinaaitolehtiofficial

https://www.instagram.com/p/BFmEVGBGa1t/?taken-by=martinaaitolehtiofficial

https://www.instagram.com/p/BC0g0ZUGa9W/?taken-by=martinaaitolehtiofficial

Avafoto: Instagram @ martinaaitolehtiofficial

Loe lisaks:
Miss Helsingi korraldaja Martina Aitolehti suunas lendab tugevat kriitikat, sest ta otsustas Jessica Ruokola´lt krooni võtta. Loe, mis juhtus!
OHMYGOSSIP — Soome ühte suurimat missivõistlust “Miss Helsinki” vedav Martina Aitolehti võttis jaanuaris missiks kroonitud Jessica Ruokola´lt missikrooni peast. Põhjuseks oli Jessica suunas osutatud vägivallarünnak ning seejärel suuremeelne andestamine vägivallatsejale. Miss Helsinki Jessica Ruokola mootorratturist kallim ründas naist.

Kuulus Soome saatejuht, laulja, blogija ja tantsija Martina Aitolehti elab “vaesuspiiri lähedal”
Kaunis ja kuulus Soome saatejuht, laulja, Seiska-blogija ja tantsija Martina Aitolehti teenis mullu nõnda vähe, et Iltalehti kirjutab, et tema elatustase peaks sissetulekute järgi olema Soomes kehtestatud vaesuspiiri lähedal.

Martina Aitolehti suhtest Esko Eerikäinen´iga: Me ei jää Esko´ga kokku. Proovisime vaid lapse pärast suhet päästa
Aasta algusest saadik on rahvas saanud jälgida kuulsa paari Martina Aitolehti ja Esko Eerikäinen´i suhte lahutusetappe. Nüüdseks on asi jõudnud ikkagi niikaugele, et Martina sõnul on asjaga tõesti lõpp, kuid Esko leiab, et annab veel päästa, kirjutatakse MTV3-es.