OHMYGOSSIP – Tuntud Soome kõmulehe “Iltamakasiini” peatoimetaja Jari Kupiainen võõrustas enda pool täna Panamas elavat populaarset Soome TV-persooni, endist Yöradio produtsenti ja reisijuhti Folke West´i, kes on 1990.aastatel salvestanud üle 370 reisidokumentaali ning täna juhib reisiäri panamaspecialisten.com. Jari on aga Soomes laialt tuntud meelelahutusreporter, kes tunneb paljusid kohalikke kuulsusi.

“Käisime saunas ja meil oli lahe õhtu. Folke elab talviti Kuubal ja Panamas ning ta rääkis nii mõnegi huvitava loo. Suveti meeldib talle Soomes olla ning suure osa veedab ta oma laeval, mida ta hoiab Helsingis Katajanokka sadamas,” räägib Iltamakasiini juht Jari Kupiainen Ohmygossip.ee´le.

“Tunneme üksteist juba aastast 1998. Olin siis tuntud raadio DJ erinevates Soome kohalikes raadiojaamades, nii Helsingis kui mujal Soomes. Folkega kohtusin läbi Ykkonen (teada ka kui Ettan) raadio, tema oli tol ajal selle juht.”

Jari tunnistab, et võimas oli vana sõpra üle pika aja näha ning lisab, et õhtu läks suht käest ära: “Me jõime pudeli veini, käisime saunas ning siis veel mõned õlled. Poole hommikuni rääkisime. Folke oma seiklustest ja kuidas tal aasta on möödunud ning mina oma tegemistest. Õhtu möödus kiirelt.”

jari kupiainen
Jari Kupiainen (Foto: Erakogu)

“Folke on Soomes üksi, abikaasa jäi Kuubale ootama. Kuna Folke on ka vanaisa, siis on tal Soomes kohustusi. Lisaks plaanib ta uut turismiprojekti, seega on siin kõvasti tegemist.”

Jari räägib Ohmygossip.ee´le, et plaanib vana sõbraga juba uut kohtumist. “Otsustasime järgmise kohtumise teha tema laeval koos paari shampanja ning mõnusa merevaatega.”

folke west facebook
Folke West (Foto: Facebook)

Jari elab Helsingi ligidal kaunis majas, kus ta äsja lõpetas korteriremondi. “Lõpetasin äsa remondi. Mul on korteris ka saun ning terrassil mullivann – need on väga olulised maja osad. Kavatsen suve saunaskäikude ning mullivanni mõnude saatel nautida ning võõrustada enda pool veel mitmeid kuulsusi!”

jari kupiainen
Jari Kupiainen (Foto: Erakogu)

Avafoto: Jari Kupiainen (Foto: Erakogu)