OHMYGOSSIP – Kui jutuks tulevad rikaste ja ilusate toitumisnipid, võib kindel olla, et midagi tavapärast sealt oodata ei ole. Ükski salat pole liiga tervislik, ükski smuuti pole liiga roheline ega ükski koostisosa pole liiga kallis – sellepärast suudavad kuulsused pidevalt ootamatute toitumisharjumustega üllatada.

Igaüks, kes on proovinud kinni pidada väga rangest toitumisrežiimist, teab, et pikka aega seda teha on keeruline. Raskustele tuleb aga läheneda loominguliselt – täpselt nii teeb ka noor ema Anne Hathaway. Naine postitas hiljuti Instagrami pildi müstilisest toidusüstlast koos seletusega “Täpselt nii saabus lõunal minu tervisesüst. Jumal sind õnnistagu LA (PS- see annus on joomiseks. Mitte millekski muuks..).”

Anne “tervisesüst” on tehtud Kreation Juicery poolt, mille tegevusalaks ongi põnevate tervislike ja tugevatoimeliste mahlade tootmine. Neli erinevat “tervisesüsti” on kõik isesuguse toimega – üks sisaldab hiiglaslikku kogust C-vitamiini, teise ülesanne on haigused juba algstaadiumis peatada, kolmas on üleüldise heaolu jaoks ning neljas hoolitseb välise ilu eest. Näitlejanna oli valinud just viimase, milles on superkonsentreeritud mahl värsketest puuviljadest ja juurviljadest. Annus on loodud naha, küünte ja juuste seisukorra parandamiseks. Antud tooteks ei ole aga eksklusiivne ja kallis kaup vaid Hollywoodi staaridele, vaid kättesaadav kõigile – üks süstal maksab vaid viis dollarit.

 

13259639_1783050301931061_1038095380_n
Allikas: brit.co; Foto: instagram.com