OHMYGOSSIP — See on täiesti loomulik, et leiad partneri, kellega iseloomud klapivad suurepäraselt, aga kui asi jõuab voodilinade vahele, võib juhtuda, et olete sootuks erinevad. Õnneks saab selle jaoks üpris palju ära teha, vahendab Times of India.

Seks on suhtes väga oluline, aga mida teha, kui unelmate mees ei ole unistuste mees voodis? Paljud lähevad sel puhul lahku ent ei tea, et tegelikult saab ka ise palju ette võtta, et olukord paraneks.

5 nõuannet armunutele, kelle kaaslane on voodis kehv:

1. Uuri tausta
Püüa välja selgitada, miks ta ei valda teatud liigutusi. Kui saad teada kindla põhjuse, võite üritada seda parandada.

2. Rääkige asjast
Rääkige asjast avameelselt ja ütle mehele, millest puudust tunned. Kui teema on mehe jaoks ebamugav, ürita leida teine viis, et teemale lähedale jõuda ning jõudke ikkagi selgusele.

3. Kaasake abivahendeid
Kui mees ei suuda sind tippu viia, võtke abivahendid mängu. Naudi oma kaaslast, aga kasutage ka abivahendeid. See võib muutuda täiesti uueks kogemuseks.

4. Ole avameelne
Mees oletab, et sulle võib midagi meeldida, mida ta teeb, aga tegelikult see ei meeldi sulle. Seetõttu tasubki öelda, millist seksi sina pead heaks ning ka tema võiks avameelselt öelda, mis temale hea tundub.

5. Ole siiras ja aus
Kui teeskled orgasmi, arvab ta, et naudid ja ei muuda midagi. Seetõttu ole tõeline ja ära vea meest ninapidi.


Avafoto on illustreeriv: OHMYGOSSIP

Loe lisaks:
Naiste salasoovid: kui ainult mehed teaksid neid asju suuseksi kohta
OHMYGOSSIP — Täiuslik voodielu, õrnused, hellused, üksteise mõistmine on see, mida me kõik soovime oma partneriga jagada. Mees – usu või mitte, aga sa võid selle täiesti nässu keerata.

Mehed paljastavad salajased seksirituaalid, mida iga kord järgivad
OHMYGOSSIP — Women´s Health püüdis kinni mõned mehed, kes olid avameelselt nõus paljastama rituaalid, mille alati kaasavad seksi. Kas mõni neist tundub ka sinu jaoks tuttav?

12 seksiga seotud probleemi, millega pöördutakse teraapiasse
OHMYGOSSIP — Glamour.com lehe poolt kokku pandud 12 seksiga puudutavat probleemi, mida teraapias enim avaldatakse. Kõik need probleemid on õnneks lahendatavad.