OHMYGOSSIP — Koera ja inimese vaheline side on uskumatult tugev – see side paneb südame tugevamini lööma. Austraalia uuring paljastab, et koera süda lööb oma peremehega samas rütmis, vahendab Telegraph ja IFLScience.

Teadlased selgitavad, kuidas koera pulss muutub, kui ta satub omaniku lähedusse. Vaid minut peale peremehega kohtumist, löövad nii koera, kui peremehe süda samas rütmis. Üllatav tulemusi pani teadlased imestama. Teadlaste sõnul on koera omamine südamele kasulik. Üldisele heaolule on lemmiklooma omamine väga oluline.

Koera mõju inimtervisele on ka varem uuritud kuid nüüdne uuring tõestab, et ka koera tervisele on oluline, et tal oleks peremehega hea suhe.

Avafoto: Ohmygossip.com

Loe lisaks:
Koerad on võimelised õppima sõnu ning on sama intelligentsed nagu kaheaastased lapsed
OHMYGOSSIP — Koerad oskavad arvutada, saavad aru enam kui 150-st sõnast ning on sama intelligentsed nagu kaheaastane laps. Seda väidab ameerika teadlane, olles läbi töötanud arvukalt vastavaid uurimusi.

Teraapiakoer — autistliku või autismispektri häirega lapse uks maailma + videod!
Koerad, lisaks sellele, et nad on pere suured sõbrad, võivad olla ka head abikoerad ja “teraapiadoktorid”, juhid pimedatele, päästjad uppujatele, abilised ratastoolis inimestele ning uks maailmaga suhtlemiseks autistidele.