OHMYGOSSIP – “Kui keegi on sooritanud enesetapu, siis pahatihti me jäämegi küsima endilt, miks ta seda tegi. Me ei näe ega oska aimatagi, mida teine enda sees tunneb. Kinniste inimeste puhul on see veel eriti raske,” räägib Rakverest pärit Innele Õispuu Ohmygossip.ee´le ning räägib, et soovib selgeltnägija Kristi juurde minna, et oma küsimusele vastus leida.

Innele Õispuu, kas usute selgeltnägijatesse ja selgeltnägemisse ning kes on teie arvates parim ja ka kehvem selgeltnägija Eestis?
Jah, usun. Selgeltnägemine peab täitsa paika, ei saa väita, et see oleks lausvale kuulutamine. Parimaks selgeltnägijaks pean Ilona Kaldre´t. Märkimisväärne on ka selgeltnägija Kristi. Kehvemat, kas seda ongi olemas. Kõik nad ennustavad ja sellepärast nad ongi selgeltnägijad. Kõigile ju neid võimeid nii tugevalt ka antud ei ole.

Kas vaatate selgeltnägijate saateid ning keda peate parimaks selgeltnägijaks Venemaa telesaadetes?
Pidevalt ei vaata, aga olen vaadanud mõnda saadet. Marilyn Kerro on hästi tubli ja ta on tõesti tugev sensitiiv. Temas räägitakse väga palju ja kui süvenenult ta asja kallal toimetab, seda on ta pilgust suurelt näha. Tubli Rakverest pärit noor naine. Üks saade, kus kõik nii täpselt ära arvas, kes millisel pildil selgeltnägijatest oligi. Puhta töö tegi sel korral, võrratu tulemus.

Kas olete käinud ka ise mõne selgeltnägija juures ning kas olete saanud ka abi neilt?
Praeguseni ei ole olnud vajadust, kuid on mõtteis küll, et minna. Kui keegi on sooritanud enesetapu, siis pahatihti me jäämegi küsima endilt, miks ta seda tegi. Me ei näe ega oska aimatagi, mida teine enda sees tunneb. Kinniste inimeste puhul on see veel eriti raske. Üldiselt  oma murede õigeaegne väljarääkimine päästaks ka surmasuust. Seega soovitan kõigil inimestel alati rääkida kellelegi oma muredest. On olemas kahte sorti depressiooni – healoomuline ja halvaloomuline. Halvaloomuline lõppebki tavaliselt enesetappudega. Tahaks teada, miks mu kasuisa tegi enesetapu. Ta oli kinnine inimene. Ma usun, et saan sellele vastuse, loodan vähemalt.

Kas olete näinud midagi ebatavalist või veidrat, mis on teid mõtlema pannud?
Lapsena ühel õhtul oma sõpradega õues olles tundsin enda ees poolhämaruses, et kaks musta kogu seisab mu ees. Esialgu ma ei uskunud oma silmi. Vaatasin uuesti  ja ikka nägin sama. Mis see oli ja miks ma seda nägin, ei tea tänaseni. Oli veel mitu juhust siis kui ma olin kolinud omaette elama. Elasime ühes väga vanas puumajas, kus mitmeid kordi oli köögist kuulda lusika kolinat kruusis. Olime ise kõik toas ja me mõlemad abikaasaga kuulsime  ühtmoodi ja samal ajal. Vaatasime siis teineteisele otsa ja korraga küsisime, et mis see oli, kedagi ju köögis pole. Vaid meie hundikoer magas mõnusasti köögilaua all. Üks kord äkki öösel ärgates põles ootamatult toas tuli, kõik magasid ja samuti kerkis küsimus, et kes pani põlema. Kõik me eitasime, ei ole pannud. See maja on nüüdseks juba aastaid tagasi ka maha lammutatud.

Kas olete ka endas avastanud selgeltnägija võimed ning kui jah, siis millised?
Tunnetanud olen nii head ja halba ette. Unenäod on palju ette rääkinud, kui midagi toimuma hakkab. Nii olen ette näinud oma sugulaste surmasid ja ka kasuisa surma nägin unenäos ette. Kasuisa aga tuli mulle unenäos näitama, et minu elus on midagi oodata 1 aasta pärast. Unenäos vaid seisis mu ees ja lausus, et 1 a… jäin mõtlema, et mis on see 1 a ja rääkisin ühe tuttavaga, kes tõlgendas selle mulle lahti. Ta teavitas mulle poja sünni ette. Ka kasuisa tuli ette näitama ühel ööl, ootamatult ärkasin ja nägin toapimeduses kasuisa seismas kellegi naisega. Ta viis endaga kaasa naabrinaise. Enda isa suremise hetkel ma magasin ja varahommikul äkki hakkas nii hinge matma ja ehmatasin üles. Mu süda aimas halba ja veel samal päeval  hakkasin mööda haiglaid helistama. Otsisin just neist haiglatest, kus ta käis, et kas teda sees ei ole. Ei leidnud isa haiglatest. Läks veel päev mööda, lõuna ajal hakkasid koputused mu koduuksele ja nii kolm korda. Kolmandal korral läksin uksele ja avasin ukse. Üllatuseks seal mitte kedagi ei olnud ja veel vähem kui 15 minutit hiljem helises telefon. Helistas linnapea ja teatas, mis on juhtunud. Alles siis sain ma vastuse, miks ma end nii tundsin.  On olnud olukordi, kus võõra inimesega kohtudes tunnetan ka ära, kas ta on hea või halva auraga.

Millise selgeltnägija poole tahaksite pöörduda, kui teil peaks vajadus või soov tekkima?
Minu suurim soov on pöörduda vaid ühe selgeltnägija poole . Minu väljavalituks on osutunud juba ammu selgeltnägija Kristi. On plaanis ka oma onutütar kaasa võtta, kes on oma soovi juba teavitanud. Kristi on ka mulle osutanud abikäe, annetanud mulle raha, kui mul väga keeruline aeg oli. Selgeltnägija oskas juba siis öelda, kuidas ma end hetkel tunnen ja ta ei eksinud. Eks preagugi jätkub pingutamine ja edasivõitlemine, et töötuelust välja saada. Võitlemine kestab kogu elu ja selleks tuleb teha õiged otsused. Südamlik tänu, armas selgeltnägija Kristi, kes Sa südamest toetasid mind 30 euroga! Sellest oli suur abi. Kohtumiseni, armas Kristi!