OHMYGOSSIP – “Aastaid tagasi unes, et ma istun pruunide kardinatega toas ja räägin soojamajanduse piirkondadest. Pärnu linnavalitsuse nõupidamiste ruumi astudes tundsin need kardinad kohe ära ja õige pea tuli ka Hillar Nuut selle Pärnu soojavõrgu plaaniga. Sellised täiesti elulised asjad,” räägib Annely Akkermann Ohmygossip.ee´le.

Unenäod on tihti sümbolistlikud ning ma saan aru, et see midagi tähendab, aga ei saa aru mida. Konkreetsest Pärnu Linnavalitsuse nõupidamiste saalist ei osanud ma midagi arvata, sest ei olnud mingit plaani Pärnu linnapeaks kandideerida ega polnud ma varem selles ruumis käinud. Lihtsalt kui ma aastaid hiljem sinna kohale jõudsin, mõtlesin, et saatusel on ikka kõik kaardid märgitud.

Enamasti on unenäod isiklikumat laadi, eraelust ei tahaks rääkida. Kui mu vend surma sai, nüüd juba peaaegu 14 aastat tagasi, ütles ta mulle unes, et ma laevad ära õnnistaksin, töötasin siis Kihnu Veeteede juhatajana. Kohe kutsusin preestri ja palusin ära õnnistada. Laevad – Vesta, Reet, Liisi, Amalie – teenisid saarerahvast hästi. Selles mõttes võtan unenägusid ja sõnumeid teiselt poolt tõsiselt. Kui ma aru saan, mida mulle tahetakse öelda.

Avafoto: Annely Akkermann (Hillar Kohv)