OHMYGOSSIP – “Võimalik ja isegi tõenäoline, et meie siin olemist mõjutavad senini vähe seletatud mõjud,” räägib Rednar Annus Ohmygossip.ee´le, ent muidu on mees selgeltnägijate suhtes skeptiline.

Rednar Annus, kas usute selgeltnägijatesse ja selgeltnägemisse ning kes on teie arvates parim ja ka kehvem selgeltnägija Eestis?
Suhtun sellesse ettevaatliku skepsisega – võimalik ja isegi tõenäoline, et meie siin olemist mõjutavad senini vähe seletatud mõjud. Samas annab esoteerika ja salateaduste mistahes protsesside analüüsi segamine tohutu hulga võimalusi spekulatsioonideks. Kes on parim või halvim, pole õrna aimugi.

Kas vaatate selgeltnägijate saateid ning keda peate parimaks selgeltnägijaks Venemaa telesaadetes?
Ei vaata, korra vist sattusin nägema. Kas see on ka üks kommertskanalite sisseostetud formaat?

Kas olete kunagi ise mõne selgeltnägija juures käinud ning kas olete neilt abi saanud?
Ma nagu ei mäleta praegu küll, et oleks ekstra läinud ja käinud. Võimalik, et mind on aidatud või vähemalt seda soovitud.

Kas olete näinud ise midagi ebatavalist või veidrat, mis on teid mõtlema pannud?
On olnud juhuseid ja juhuslikkust, mis justkui viitaks mingile seletamata süsteemsusele olukordade muutumises ajas.

Kas olete endas avastanud selgeltnägija võimed?
Vast  pigem mitte, vahest olen mõne  lähituttava või sugulase huvi või kontaktisoovi ära tundnud.

Millise selgeltnägija poole tahaksite pöörduda, kui teil peaks vajadus või soov tekkima?
Eks siis paistab.

Avafoto: Rednar Annus (Scanpix/ Peeter Langovits)

 

Vaata ka:
Rednar Annus Ohmygossip.ee’le: Eestis on kõik vaesed, näljarottide kari kus nõrgematel lastakse surra
OHMYGOSSIP – “Minu meelest võiks julgelt võtta laenu ja teha meie infrastruktuurid korda, et Tartu-Tallinna mnt ei oleks kitsas nagu linnatänav, kus iga avarii on kabelimats, õpetajad saaks niipalju palka, et nad ei peaks äraelamiseks lisatööd otsima, et eesti keele õpetajate palgad oleks vene koolides kümneks aastaks kahekordsed, et seal tasuks riigikeelt õpetada, et kodulaenu võtnud paarid ei peaks kohe laenustressi pärast jooma ja riidlema hakkama, vaid riik just garanteeriks ja toetaks nende koduolemist ja titetegu,” räägib Rednar Annus Ohmygossip.ee’le.

Rednar Annus Ohmygossip.ee’le: Paksuks teeb vähene enesedistsipliin ja juhuslik söömine
OHMYGOSSIP – “Ma olen maal ainult suvitanud ja oskan hinnata seda mugavust, mida võimaldab linnakorteris elu. Elu ilma igapäevase lumelükkamise, leheriisumise, muruniitmise, kütmise ja muu sääraseta. Võib-olla harjuksin ka teistmoodi ja avastan kunagi ka maaelu võlu, aga hetkel pole nagu põhjust kodu koordinaate muuta,” räägib näitleja Rednar Annus Ohmygossip.ee’le.

Näitleja ja lavastaja Rednar Annus tõmbab käima uut teatrirühma
OHMYGOSSIP – Näitleja ja lavastaja Rednar Annus räägib, et kevad on tal juba tihedalt sisustatud. “Praegu tõmban käima ühte uut teatrirühma – Eesti Improteatrit. Sellega on hetkel seotud ligi 60% mu kevadisest aktiivsusest,” räägib Rednar Ohmygossip.ee-le.