OHMYGOSSIP – Endise Soome missi tütar Sofia Mäkkylä on tuntud kui Soome Miss Rock finalist, kes jagab endast julgeid pilte sostsiaalmeedias, vahendab Iltalehti.

Sofia Mäkkylä ema Riitta Väisenen on tuntud Soomes ka näitlejana ja saatejuhina. Riitta krooniti esimeseks Soome missiks aastal 1976. Nüüd on ta ilus tütar saanud palju tähelepanu Instagram´is, kus Sofia poseerib väga seksikas õhtukleidis, mis paljastab ta jala ning tätoveeringu.

Sofia Mäkkylä võitis kolm tiitlit Soome Miss Rock 2015 võistluses. Ta osutus rahva lemmikuks, meedia valituks ja ta võitis esimese printsessi koha.

https://www.instagram.com/p/BEVwW0OL8QD/?taken-by=sofiamakkyla

Avafoto: Sofia Mäkkylä (Instagram@ sofiamakkyla)

 

Vaata ka:
Miss Soome tiitliomanik Pia Pakarinen otsib Helsingisse uut kodu
Soome kaunimaks naiseks valitud Pia Pakarinen on otsustanud lähitulevikus teha suure sammu ning kolida Helsingisse elama. Miss Soome tiitlivõidu järgne kuulsus on toonud mitmeid uusi tööpakkumisi, kirjutab MTV3.fi.

Miss Universe Madli Vilsar astub Miss Soome Pia Pakarinen’i eest välja
“Pia Pakarinen oli väga tubli ja esines Miss Universumil väga hästi, kahjuks temalgi oli oma riigi ja organisatsiooni toetusega probleeme,” ütleb Miss Universe Estonia 2011 Madli Vilsar Gossip.ee artikli peale, milles juhtisime tähelepanu Õhtulehe väärale “tõlke-loole”, et Miss Universe Finland 2011 Pia Pakarinen’i “sunniti missikroonist loobuma”.

Miss Soome võistlustel osalenut Anni Uusivirta: Elan Abu Dhabis väga luksuslikku elu
Miss Soome saatest tuntuks saanud Anni Uusivirta elab Abu Dhabis poissõbra Mohamed Khalid´iga väga luksuslikku elu, kirjutatab Iltalehti.