OHMYGOSSIP — Laste silmis on nende vanemad kangelased kuid üksikvanemad on lausa superkangelased. Laste kasvatamine ei ole just kergete killast ning iga imenaine vajab ka vahel taastumisaega, vahendab Huffington Post. Kuigi ka üksiema kogeb tänulikkuse hetki, on see töö raske, sest üksinda täit vastutust kanda ning kõike toimetada on mahukas ja vaevarikas. Alljärgnevas saad lugeda üksikemade jagatud tõdesid.

1. “See aeg, kui lapsed lähevad oma isa juurde, on ühteaegu tore, kuid ka väga üksildane aeg. Üksikhooldajatest emad hindavad oma sõpru, kes tagavad, et me ei jääks igal korral lihtsalt koju norutama kui lapsed läinud,” ütleb üksikema Katie Mitchell.

2. “Kui sul ei ole kaaslast, ei saa sa piisavalt magada; pead olema pidevalt valvel, kui kodus on teismelised, kes üritavad salaja autoga sõitma minna,” ütleb üksikema Amy Koko.

3. “Kõrvalt vaadatuna tundub see lihtne, aga oleks tore, kui saaksime jagada oma soove ja hirme selliste sõpradega, kes ei mõistaks hukka,” ütleb üksiema Honoree Corder.

4. “Vaid üksikemad mõistavad öövahetuse väljakutset, kuna kogu aeg on sinu kord iga lapse valvamise jaoks,” ütleb üksikema Lindsey Light.

5.”Üksikemad mõistavad kui oluline on leida inimene, kellega jagada häid asju – väikeseid õnnestumisi ja saavutusi. Otsin sellist inimest, kellega koos rõõmustada, kui lapsed toovad koju heade hinnetega tunnistused. Otsin sellist, kes näeks, kui imelised lapsed on, mitte sellist, kes peaks neid koormaks,” ütleb Kasey Ferris.

6. “Me hoolitseme kõigi ja kõige eest, kuna see on meie töö, aga kui mõni päev on eriti suurt väljakutset pakkuv, pole meie eest kedagi hoolitsemas. Lihtne kallistus sõbralt või küllakutse, et ühist aega veeta, on asi, mida vajame, et end mitte üksikuna tunda,” ütleb üksikema Dina Strada.

7. “Kohting kõlab üle pika aja väga hirmutava sõnana. Ebaõnnestunud abielust väljatulemine teeb iseenesest minust parema kaaslase ja tean, et ka minul on endast kellelegi palju anda. Teisest küljest tundub võimatuna leida mees, kes oleks piisavalt iseseisev ning kes peaks kiiret elu lastega normaalseks,” lisab Katie Mitchell.

8. “Oleme tugevad. Oleme visad. Oleme tegelikult ka haavatavad – kuigi see ei pruugi sedasi paista. Üksikema roll võib tunduda üksildane kuigi oleme harva üksinda. Kuigi me pole abitud, on meil omad vajadused. Küsi meilt, kuidas läheb. Näita huvi välja,” soovitab Stacey Freeman.

9. “Vaid üksikemad mõistavad, kui tugev jõud on armastusel: see annab jõudu rasketel aegadel, väsinud hommikutel ja unetutel öödel,” lisab Lindsey Light.

10. “Üksikemad teavad, mida tähendab, kui sul on küljes “lahutuse katk”. Sa ei nakatu lahutusega, võid vabalt meid perekonnaüritustele kutsuda,” ütleb Clara G. Herrera.

Avafoto: Pexels

Loe lisaks:
Mehed paljastavad salajased seksirituaalid, mida iga kord järgivad
OHMYGOSSIP — Women´s Health püüdis kinni mõned mehed, kes olid avameelselt nõus paljastama rituaalid, mille alati kaasavad seksi. Kas mõni neist tundub ka sinu jaoks tuttav?

Mehed toovad välja omaduse, mis jätab voodilinade vahel armatsemise puudulikuks
OHMYGOSSIP — Magamistoas toimunu peaks pakkuma rahuldust ja naudingut mõlemale. On üks omadus, mis muudab naised meeste sõnul väga igavaks voodipartneriks, vahendab Elite Daily.

Erkki Sarapuu Ohmygossip.ee-le, millest mehed omavahel räägivad
OHMYGOSSIP — Rubriigi “Mehelt naisele” kümnele küsimusele on vastuseid jagamas rõõmsameelne ja nägus Erkki Sarapuu. Erkki on tuntud mees mitmel rindel- juba aastaid on ta klubides plaate keerutanud, töötanud erinevates raadiojaamades, teda teame ka telest saate “Kõige naljakamad koduvideod” saatejuhina ning TV3 ilmapoisina.

6 valet, mida vallalised naised endale sisendavad
OHMYGOSSIP — Põhjuseid, miks oled jätkuvalt vallaline, võib leida mitmeid. Alljärgnevas leiad 6 enamlevinumat väidet, mille uskumisega ei tasuks enesele liiga teha.

7 märki sellest, et tõrjud alateadlikult armastust eemale
OHMYGOSSIP — Üks on igavesti vallaline, teine on valusa lahkumineku läbi teinud, kolmas elab suhtes, mis ei ole ammu enam see. Võib olla, et nad kõik on tahtmatult armastuse endast eemale tõrjunud, vahendab Good Housekeeping ja jagab 7 tunnust, et end olukorrast ära tunda.

7 lauset, mida vallalised kuulda ei taha
OHMYGOSSIP — Kas sinu sõber on endiselt vallaline? Kuigi sa võid arvata, et see on halvim, mis ühe inimesega juhtuda saab, on ehk targem oma arvamus endale jätta. Sinu sõber on ilmselt omast vabast tahtest vallaline ega hooli põrmugi, mida sina asjast arvad – kuid kui asjalood on teisiti ning ta otsib aktiivselt armastust, siis kindlasti ei aita ka see, kui talle tema vallalise staatust muudkui nina alla hõõrud.

8 nippi, kuidas muuta suhe rahuldustpakkuvamaks
OHMYGOSSIP — Kas suhe vajaks veidi kohendamist või jalule upitamist? Real Simple veebileht annab väga lihtsad ning tõhusad juhtnöörid kuidas paarisuhet paremaks muuta.

8 vihjet sellest, et ta on sinuga vaid seksi pärast
OHMYGOSSIP — Kuidas aru saada, kas kaaslasel on sinuga tõsi taga? Yourtango.com esitleb ohumärke, et kaaslane on huvitatud vaid seksist. Loe alljärgnevad punktid läbi, siis tead, mis suunas liigute.

Cameron Diaz: Seks on minu lemmiksport
OHMYGOSSIP — Cameron Diaz jätkab seksiteemaliste killukeste pildumist. „Mul on alati isu seksida,” ütleb ta ajalehele New York Post. Vaatamata seksilembusele, ei kavatse näitlejatar niipea abielluda.

Elin Nordegren jäljetult kadunud pärast Tiger Woods´i räigete seks-sms´ide avalikustamist
OHMYGOSSIP — Tiger Woods´i räiged seks-sms´id viisid Elini nii kaugele, et ta põgenes kodust. Reedel teatasid nii New York Post kui TMZ, et Elin Nordegren on jäljetult kadunud oma kodust Floridas, mida ta abikaasaga jagas ja kuhu ta alles eelmisel nädalavahetusel naases.

“Seksi ja linna” näitlejanna Kim Cattrall on Olay uus nägu
OHMYGOSSIP — “Seksi ja linna” sireen Kim Cattrall on Olay Total Effects vananemisvastaste kehatoodete uus reklaamitüdruk. Fotodel poseerib särav ja päevitunud Kim napis siidkleidis. Raske uskuda, et ta on juba 54aastane.

Pihinurk: 24-aastane üksikema pihib Ohmygossip.ee-le “Pidevalt olen mõelnud, et aitab, ma panen paela kaela”
OHMYGOSSIP — Kas teil ei ole vahel tunne, et tahaks tervele maailmale oma lugu karjuda? Rääkida kellegagi keda ei tunne ja kes Sind ei tea? Nii tunneb 24 aastane üksikema, kes soovis jääda anonüümseks. Ta puistas mulle südant, soovides, et see lugu ehk aitab ära hoida selliseid situatsioone teistes peredes.

Kim Kardashian kardab üksikemaks jääda
OHMYGOSSIP — Kim Kardashian ja Kanye West jätavad õnneliku paari mulje, kuid tegelikult on suhe ohus, kirjutab ajakiri In Touch.