OHMYGOSSIP — Inimesed ei otsi puhkusreisilt ammu enam pelgalt päikest ning palme. Üha enam soovitakse kogeda midagi ekstreemset ning  meeldejäävat. Üks võimalus selleks on ööbimine kalju serval, mis on muutunud seiklusjanuliste matkajate hulgas väga populaarseks.

Kalju külge kinnitatud võrkkiiges või telgis magamine on muutunud kogemuseks, mida soovitakse aina enam läbi teha. Kalju küljes ööbimist pakkuvad hotellid ja matkafirmad on jõudnud omapärasesse olukorda, kus soovijatel tuleb oodata lausa kuid, et ekstreemsust kogeda. Inglismaa üks populaarseim seikluseid pakkuv hotell on Gaia Adventures´s Cliffhanging Hotel. Hotell pakub muuhulgas ööbimisvõimalust ka Põhja-Wales´is asuval kaljul. Hoolimata sellest, et üks öö kaljul ööbimist maksab juba 618€, on hotellil kõik ajad täis broneeritud. Kliente jagub lausa aastajagu ettegi.

Hotelli ettevõtjad on sellisest populaarsusest üllatunud ning teevad kõik, et laiendada tegevust nõudluse rahuldamiseks. Gaia Adventures´s Cliffhanging hotelli esindaja Sam Farsworth nimetab kaljul ööbimist unustamatuks kogemuseks ning ei pea seda imeks, et aina enam soovitakse ööd veeta tähtede all.

Avafoto: YouTube