OHMYGOSSIP  — Bangkok on paljude turistide jaoks soosituim reisipaik, kus leidub ikka ja jälle midagi uut mida avastada ning mida tänu soojale ilmale ning soodsatele hindadele ikka külastada soovitakse. Reisiblogijad on välja toonud mõnded oma lemmikud.

1. Maitse linna parimat pad thai´d
Taimaa on turiste Bangkoki meelitanud, kuna see on parimat toitu pakkuv linn. Soome blogija Meri Vanhanen soovitab külastada Maha Chai Road´is asetsevat Thip Samai restorani, kus kuulduste kohaselt valmib Bangkoki parim pad thai. “Me käisime restoranis söömas ja pad thai oli tõesti väga maitsev. Nuudleid saab tellida kana-, kala- või köögivilja versioonina ja soovi korral vähese munaga. Juba aastast 1960 toiminud restoran, avab oma uksed õhtul kell 17,” ütleb Vanhanen. Restoranis tuleb aga leppida väikse järjekorraga, kuna soovijaid on alati palju – nii kohalikke, kui turiste.

2. Liigu ringi veetranspordiga
Kui soovid traditsiooniliste tuk tuk´ide asemel vaheldust, et mitte istuda pikas liiklusummikus, soovitab blogija Mira Viitasalo paatide näol toimivaid veebusse. “Viimased vahetused töötavad hilisõhtuni välja ja nendega reisides näeb Bangkoki teises valguses. Kui õhtu pimenedes hakkavad veepinnal linnatuled helkima, saab selle lummuses vaid ahhetada,” kirjeldab Viitasalo imelisi tundeid.

3. Shoppa hiinalinnas
Bangkoki chinatown on blogija sõnul tõelise shoppaja unistus, kus väikesed alleed on täis igasugust träni, mida ei oskaks ettegi kujutada. “Alleed on jagatud sedasi, et ühel pool müüakse riideid, teisel sisustusteemalist kaupa ja kolmandal mänguasju. Ala on tõeliselt kirju, aga väikesest äraeksimisest pole hullu. Äraeksimise ajal on mõistlik osta külm jook, näiteks värskeltpressitud granaatõunamahl, tõmmata rahulikult hinge ja seejärel küsida teed,” juhendab Hintikka. Hiinalinn on vaatamist väärt, isegi kui pole plaanis midagi osta.

 

Avafoto: Ohmygossip.com