OHMYGOSSIP — “Usun mõtte jõusse. Olen tähele pannud, et kui pidevalt mõtlen millelegi, mida soovin saada või saavutada oma elus, siis hakkavad protsessid selles suunas iseenesest liikuma ja lõpuks mõtted saavad teoks,” räägib laulja Ohmygossip.ee le.

Merle Lilje, kas usute selgeltnägijatesse ja selgeltnägemisse ning kes on teie arvates parim ja ka kehvem selgeltnägija Eestis?
Ma ei ole üldse selgeltnägemise-usku inimene, kuid aktsepteerin, et mõnedel inimestel võivad teatud võimed olla. Ise vastavaid telesaateid ei jälgi ja sellepärast ei oska ka arvamust avaldada ning meie selgeltnägijate edetabelit koostada:)

Väga harva olen sattunud neid saateid vaatama ja siis on küll huvitavaid emotsioone olnud – just Venemaa telesaates toimunu kohta, kui näiteks osalejad peavad arvama ära inimese, kes istub teiselpool seina. Aga muidu on minu jaoks nendel saadetel igav ja väljavenitatud formaat.

Kas olete käinud ka ise mõne selgeltnägija juures ning kas olete saanud ka abi neilt?
Ei ole kunagi  käinud ühegi selgeltnägija juures. Ja milleks – tuleb, mis tuleb ja parem, kui ei teagi. Ma arvan, et see teadmine hakkaks igapäevaelu väga häirima. Loodan, et sellist vajadust minu elus ette ei tulegi!

Kas te ise olete kunagi midagi ebatavalist või veidrat kogenud, mis on teid mõtlema pannud?
Eks ikka on olnud juhuseid, nagu deja vu, et oled kuskil esmakordselt või teed midagi esimest korda  ja on äkki tunne, et oled siin juba kunagi olnud ja ka seda tegevust enne teinud. See on väga segadusttekitav tunne ja olen mõelnud nendel hetkedel, et võibolla tõesti on uuestisünd võimalik.

Kas olete ka endas avastanud selgeltnägija võimed ning kui jah, siis millised?
Arvan, et mul pole küll mingeid selgeltnägijavõimeid, on tavaline naiselik intuitsioon, mida tuleks järgida… kui ainult mõistusega oma elu elada, siis võib vahel ka rappa minna. Usun mõtte jõusse –  olen tähele pannud, et kui pidevalt mõtlen millelegi, mida soovin saada või saavutada oma elus, siis hakkavad protsessid selles suunas iseenesest liikuma ja lõpuks mõtted saavad teoks. Seda olen küll korduvalt näinud ja just suurelt unistamise või mõtlemise tagajärjel.

Merle Lilje
Merle Lilje (Foto: Sergei Didyk)

Vaata ka:
Merle Lilje Ohmygossip.ee’le: Just vanavanematelt sain põhjalikud elutarkused
OHMYGOSSIP — “Mäletan väga helgelt oma Pärnu vanaisa ja vanaema, sest veetsin nende juures päris palju aega – neil oli suur aed ja kanad, kelle tegevust sai palju jälgitud. Nad olid mulle väga olulised, sest vanemad käisid tööl ja neil oli napilt aega minuga ja õega tegeleda, sellepärast sain just vanavanematelt põhjalikud elutarkused,” räägib Merle Lilje Ohmygossip.ee’le.

Merle Lilje Ohmygossip.ee’le: Viru Trio repertuaar meeldis meile väga — võiksime selle kohe “ülses soojendada”
OHMYGOSSIP — “Tänapäeval me pole enam VIRU TRIONA esinenud, kuigi 10 aastat tagasi paaril korral mõnel eraüritusel küll. Me oleme valmis ka täna väikese kava, nii 5 – 6 laulu esitama, kui kellelgi peaks olema huvi. Kuna VIRU TRIO repertuaar meile endile väga meeldis, siis on ka kõik partiid hästi meeles ja pole probleemi nö “üles soojendada”,” räägib Merle Lilje Ohmygossip.ee’le.

Merle Lilje Ohmygossip.ee’le: Pean ütlema, et tunnen isegi hirmu tuleviku ees
OHMYGOSSIP — “Pean ütlema, et tunnen isegi hirmu tuleviku ees. Paljud sündmused ja meedia ka loomulikult sisendasid ebakindlust,” räägib lauljanna Merle Lilje Ohmygossip.ee’le.