OHMYGOSSIP – Saksofonimängija Virgo Veldi pajatab Ohmygossip.ee´le lustaka loo, mis tal Estonia kontserdisaali laval tastaks mängides juhtus, samuti saame teada, milline komöödiafilm kuulub muusiku lemmikute hulka.

Virgo Veldi, milline on olnud siiani parim nali elust enesest, mida kuulnud olete?
Minuga juhtus mõned aastad tagasi selline lugu, et mängisime saxofoni kvartetiga ühe suure firma peol Estonia kontserdisaali laval taustaks  ja korraga mängis tenori mees ühe vale noodi ja see tundus kuidagi eriti naljakas, üritasin kuidagi edasi mängida väikeste naeru turtsatustega võideldes aga kui nägin, et baritonimees oli juba pilli põlvedele pannud ja loobunud edasi mängimisest kuna naer mattis hinge ei pidanud minagi vastu! Lõpetasin mängu võtsin taskurätiku ja tegin nagu pühiksin higi sama ajal ise kõõksudes näost naerust sinine! Ka tenorimees ei suutnud  enam olukorda kontrollida ja järgis meid! Teose lõpetas toonilt värelev aga vapper sopranimees!

Päris tükk aega ei julenud saali vaadatagi ja kujutasin ette, et meil palutakse lahkuda aga kui ma siiski saali poole ennast pöörasin sain ma aru, et mitte keegi ei pannud seda tähelegi!!! :))

Kes on teie arvates praegusel ajal parim humorist ja miks just tema?
Humorist peaks olema selline, keda nähes juba hakkad naerma isegi kui ta veel midagi öelnud pole.

Eestlastest teeb Sepo Seeman meele rõõmsaks!

Milline komöödiafilm kuulub teie lemmikute hulka?
Nägin hiljuti just jälle filmi “Lõputu küünlapäev”. See on kindlasti üks mu lemmikuid!

Kas meie teleekraanil on teie arvates piisavalt huumorisaateid, või peaks neid rohkem olema?
Ma polegi tähele pannud kas meil on huumori saateid!?

Virgo Veldi

Avafotol: Virgo Veldi saksofoniga (festival.ee)

 

Vaata ka:
Virgo Veldi Ohmygossip.ee’le: Armastan olla koos perega!
“Unistuste suvi ongi siis kui saan teha seda, mida armastan ja kui saan olla koos oma perega,” räägib muusik Virgo Veldi Ohmygossip.ee’le.

Virgo Veldi Ohmygossip.ee’le: Mõistsin juba üsna varases nooruses, et minu koht on linnas
“Pooldan elu nii maal kui linnas! Kedagi kisub rohkem maale, kedagi rohkem linna ja nii peabki olema. Ise mõistsin juba üsna varases nooruses, et minu koht on linnas,” räägib muusik Virgo Veldi Ohmygossip.ee’le.

Muusik Virgo Veldi Ohmygossip.ee’le: Naudin kokkamist!
“Ma tõesti väga naudin kokkamist! Minu lemmikud on igasugused erinevad lihatoidud nagu pajaroad, strogonov, guljass jne… aga samuti pastad ja wokiroad. Praegu koheselt mingit sellist jalustrabavat retsepti ei oskagi nagu öelda võib olla julgustaks lihtsalt eesti inimesi rohkem tsillit kasutama,” pajatab muusik Virgo Veldi Ohmygossip.ee’le.

Muusik Virgo Veldi Ohmygossip.ee’le: Inimesed, käige ikka kontserditel!
“Esinen põhimõtteliselt iga nädal kusagil. Suvetuuridest on tähtsündmuseks muidugi “2 Quick Start 20? juubeli kontserdid,” räägib muusik Virgo Veldi Ohmygossip.ee’le ning kutsub inimesi rohkem kontserte külastama.