Enamus naisi soovib saada endast ilusaid pilte. Indrek andis nõu ja jagas oma muljeid moefotograafina. Ta suudab ka nendest kenasid pilte teha, kes muidu arvavad ennast olevat ebafotogeenilised või koledad – igas inimeses on midagi ilusat ja seda oskab ta koos fotokaameraga esile tuua. Tuleb luua ainult usalduslik suhe fotograafi ning modelli vahel.

Indrek on oma hingelt esteetik, kes oskab hinnata tantsu, muusikat ja ilu. Kui ta midagi teeb, siis ta laskub kogu oma olemusega sinna sisse. Tulemust võite vaadata külastades tema näitust, mis tehtud kahasse Itaalia fotograafi Filippo Carotiga.
 
Kas Eestis on raske olla fotograafina läbilöögivõimeline?

Igal alal on see raske. Kõige tähtsam on, et prioriteedid oleksid paigas ja teha asju  hingega; arvestamata pingeid, mis kaasnevad. Sellisel juhul saavutatakse varem või hiljem edu. Olles sihikindel, ei pane sa ka enam kaotusi tähele. Peab olema hästi julge. Endale tuleb selgeks teha, mis on just minu plussid ja käekiri võrreldes teistega – ja siis seda arendama hakata.  Kindlasti peavad olema ka sihid, kuhu soovitakse välja jõuda. Mina proovin teha kõike globaalselt, et nt seda praegust näitust kõlbaks näidata ka Jaapanis. Kõike proovin teha nii, et see oleks läbilöögivõimeline. Olla Eestis number 1 või välismaal nt nr 10, siis mina valiksin kindlasti selle viimase.