Ajakirjanik, veebiportaalide Gossip.ee ja Ohmygossip.com omanik ning kahe tütre Estella-Elisheva ja Ivanka-Shoshana ema Helena-Reet Ennet, veedab suure osa aastast Ameerikas, kuhu tükike tema südant on alati kuulunud. Trend24 uuris, kuidas tavatseb Helena-Reet – kui ta parasjagu perega mõnel taaskordsel vahval tripil ei ole – oma koduseid nädalalõppe veeta.

Kuidas kavatsed nädalavahetuse veeta? Peod, sport, kultuur, külastad või kutsud sõpru külla?
Olen hetkel USA-s ja minu nädal ei koosne praegu n.-ö. töönädalast ja sellele järgnevast nädalavahetusest. Kohtun ajakirjanikega, sest plaan on  Ameerika kui meelelahutustööstuse liidrite ja proffidega ka koostööd teha. Olen kokkuleppeid teinud E-Online töötaja ning paari PR firma töötajaga. Tunnen ”PMK/HBH- st” ja ”Baker Winokur Ryder Public Relation” firmast paari inimest. Need kontaktid on minu jaoks maailma mastaabis isegi tähtsamad kui ligi viisteist aastat ajakirjanikutööd Eestis. Tahaksin kontakti saada ”Bragman Nyman Cafarelli”, ”ID Public Relations” ja ”42 West” esindajatega, aga hetkel alles mõtlen, kuidas seda teoks teha.

Ameerika staarid suhtlevad valdavalt ainult läbi ”publicisti” ja et staarideni jõuda, tuleb kõigepealt publicistideni jõuda ja nendega koostööd teha.  Aga nagu kõiges muus siin maailmas, taandub ka siin kõik inimsuhete, inimlikkuse ja tutvuste tasandile. Kõik on võimalik, kui tahta ja proovida. Ja täna, kui enamik inimesi ”elab” arvutis, isegi töötamine tegelikult teises maailma otsas kontorit omavas firmas, pole midagi võimatut. See on miski, mis mulle maailmas tõsiselt meeldib. Arvuti  ja interneti olemasolu on täielik tase!

Kelle seltskonnas tavaliselt nädalalõpu veedad?

Veedan nädalalõpud võimalusel alati koos Marguse ja tütarde Estella-Elisheva ja Ivanka-Shoshana´ga. Kuna mees on nädala sees alati nii pikalt tööl, siis ootan alati väga nädalalõppe. Kõige parem seltskond mulle on minu perekond. Reede õhtut ootame väga ning valmistume selleks põhjalikult. Kuni laupäeva õhtuni oleme alati rahulikult – puhkame, siis hakkan jälle tööle mõtlema. Omadega on turvaline, koduselt rutiinne ja vaba olla. Naudin seda niikaua, kuniks seda on. Me ei tea kunagi, mis tuleb homme. Mõtlen nii tihti, et peaks väga palju rohkem ütlema inimestele head ja et armastame neid. Headus tekitab headust ja kui mõne lähedase inimesega midagi halba juhtub, siis kahetseme tegelikult elu lõpuni, et miks me ei võinud ütleda talle jälle ja jälle ja jälle, et me armastame teda! 

Tihti külastad teatreid, milline oli sinu viimane teatrielamus?

Teatreid ja kino külastan eriti Los Angeleses väga tihti. Minu üks suur lemmik on Melrose avenüül asuv ”The Groundlings” väike ja hubane komöödiateater, kus ka ise aastaid tagasi Los Angeleses elades tunde võtsin ja astusin ülesse satiirišõuga ”The Nuevo Latino Show with Helena-Reet!” Kinol ja teatril, eriti esimesel on minu elus oluline koht. Ma armastan kino ja filme ning vaatan neid väga palju ja erinevate nurkade alt. Mulle meeldib näitlemine väga aga ajakirjaniku, firmajuhi ja emarolli kõrvalt jääb lihtsalt ajast puudu. Filmid aitavad mind emotsionaalselt palju. Vaadates õigeid ja häid filme, on maailm kordi avaram ja huvitavam. Pealegi saan minna ”oma maailma”, mida mulle meeldib külastada. Nendel hetkedel ma reisin ajas ja ruumis!