OHMYGOSSIP — Paroodiast ning luulest pidav Contra, kodanikunimega Margus Konnula, räägib Ohmygossip.ee´le, et nalja võiks alati rohkem olla, sest nali on hea. Margus Konnula meelest naljast puudu ei tule, seda on rohkelt  nii Facebookis kui telesaadetes.

Margus Konnula, milline on olnud siiani parim nali elust enesest, mida kuulnud olete?
Parim nali on see, et kui öeldakse – räägi üks anekdoot! – siis ei tea järsku ühtegi. 

Kes on teie arvates praegusel ajal parim humorist ja miks just tema?
Parim humorist on Facebook, temaga saab alati nii palju nalja. 

Milline komöödiafilm kuulub teie lemmikute hulka?
Ei pea edetabelit noh. James Bondi filmid vist. Siis see Soome film, kus naised esitavad oma jalgpallihulludele meestele väljakutse. 

Kas meie teleekraanil on teie arvates piisavalt huumorisaateid, või peaks neid rohkem olema?
Telekast on saateid ikka liiga palju. Koguaeg on. Saated. Minumeelest nalja saab. Mitte ainult huumorisaadetes. Aga alati võiks rohkem, nali on hea.

 

Vaata ka:
Margus Konnula Ohmygossip.ee’le: Sini-must-valge tervikuna on kõige imelisem kombinatsioon, ühelgi teisel riigil ei ole sellist
“Hakkasin läti keelt õppima. Tartu Ülikoolis käin loengus. Aga selgekssaamiseni on veel pikk maa. Oktoobris loodan esmakordselt osa võtta Saaremaa kolme päeva jooksust, kus läbitakse kolme päeva jooksul maraton 42,195 km.,” räägib Margus Konnula e. Contra oma tegemistest-toimetustest Ohmygossip.ee’le.

Margus Konnula e. Contra räägib Ohmygossip.ee’le “Metsapeatusest” ja uutest luulekogudest
Margus Konnula räägib Ohmygossip’ ile möödunud suvest ja praegustest tegemistest-toimetamistest… Lähemalt saate lugeda uuest saatest “Metsapeatus” ning Contra äsja ilmunud ja kohe-kohe ilmuvatest raamatutest. Mõnusat lugemist!