OHMYGOSSIP — 14. veebruaril tähistati sõbrapäeva ning selle puhul sai tehtud küsitlus, et mida kuulsused arvavad sellest päevast ning kuidas ja kas nad seda ka tähistavad?

Ingrid Rüütel: Oh see on nüüd küll pigem koolilaste püha.

Airi Vipulkumar Kansar: Minu jaoks on Sõbrapäev eriline alati, kui saan olla koos oma kõige kallimaga. Ta ei ole ainult mu kallis abikaasa ja laste isa, vaid ka parim sõber. Täna tähistame seda koos oma perega välja sööma minnes ja üksteise seltskonda nautides. Tegelikult olen ma tänulik oma lähedaste ja sõprade üle alati, mitte ainult Sõbrapäeval, aga tore, kui on olemas tähtpäevi, et asju eriliselt tähistada. Head Sõbrapäeva kõigile!

Margit Peterson: Mind on juba kaks sõpra täna külastanud, ning ikka suurte kinkidega. Kinke ei oleks vajagi, piisab ka sellest, kui sind meeles peetakse kasvõi telefonikõne näol, või siis facebookis. Muidu on kõik endine, päev nagu päev ikka, kena ja kevadehõnguline. Aga rõõm, et selline päev olemas on, tuletab meelde ehk, et on sõpru, kelle oled unarusse jätnud. Sõbrapäev paneb meenutama. Rõõmurohket sõbrapäeva kõigile!

Anne Adams: Ma suhtun sõbrapäeva rohkem kui romantilise ajalooga päeva. Midagi erilist sel puhul ei tee. Vahel saadan mõned sõnumid või joon mõne sõbraga klaasi veini kui juhtub, et on vaba aega. Parimad sõbrad on parimad sõbrad 365 päeva aastas:) Tänavune Valentinipäev möödub aga m/s Romantika pianobaaris lauldes ja see on vist parim, mida laulja sel päeval minu meelest teha võiks:) Hääd Valentinipäeva!

Mart Ummelas: Saadan sõpradele BlueMountain elektronkaardi. Mingeid sõbrapidusid ei korralda, sest olen ammu loobunud seltsitegevusest.

Siiri Känd-Ashilevi:
Sõbrad on minu jaoks tähtsad kogu aeg, iga päev, mitte ainult sõbrapäeval. Kuid muidugi on tore, et selline päev olemas on! Igal aastal on see päev minu jaoks möödunud erinevalt, küll laval, küll külas ja ka kodus. Sel aastal olin kodus ja korraldasin mõnusa sõbrapäeva õhtusöögi. Tore, kui on olemas söbrad!