OHMYGOSSIP — Spordist lugu pidav Marko Kiigajaan harrastab täna pigem rannajalgpalli kui murdmaasuusatamist, ent mõnded vahvad mälestused on mehel talispordist meenutada. Lisaks kiidab Marko jääaugus suplemist, ent lisab hoiatavalt juurde, et seda tuleb kindlasti teha kaine peaga!

Marko Kiigajaan, kas talisporti harrastate?
Pean tunnistama, et viimastel aastatel on seda harrastust aina vähemaks jäänud. Peamiseks põhjuseks võib siinkohal lugeda vähest lund. Aastaid tagasi sai ikka võimalusel suusad alla panna ja lumelauagagi olen sõitnud.

Milline on teie lemmikspordiala talvel?
Noorena olin tohutu murdmaasuusatamise fänn ja jälgisin ikka huviga meie olümpiasangarite sõite! Kõik võimalused olid olemas ja nädalavahetuse vaba aeg oli sellega sisustatud. Ei tea, kas aeg teeb oma töö, aga täna paneksin lumele minnes meelsamini alla ikkagi mäesuusa. Nüüd andis Kelly Sildaru oma saavutustega sellele veel hoogu juurdegi. Tubli tüdruk.

Mida arvate jääaugus suplemisest ja kas olete ka ise jääaugus suplemas käinud?

Ma arvan, et see on iga inimese enda otsus, kuid kindlasti soovitan ära proovida. Ise olen seda kord elus teinud ja igati positiivsed kogemused olid. Soovitan teistelegi hea meelga, aga kindlasti tuleb teha seda kaine peaga ja enne jääauku hüppamist kontrollige tingimused üle.

Kas mõne talispordi alaga tegeledes on midagi põnevat ka juhtunud?

Siinkohal pean pettumuse valmistama, sest midagi eriliselt meeldejäävat kohe ei meenugi. Kuutsemäel oleksin kord mäest alla tulles vastu maja sõitnud, kuid õnneks sain enne seda kõvasti hoogu maha pidurdada. Ma arvan, et see majake seal on kõvasti vatti saanud ja ma ilmselt ei ole ainuke, kes seda on rammida üritanud.

 

Vaata ka:
Marko Kiigajaan: Suvi tõotab tulla vägagi lootusrikas
Tantsusaatest üle Eeestilise tuntuse noppinud Marko Kiigajaan on viimastel aastatel pühendanud end rannajalgpallile ning head saavutused utsitavad meest veelgi tagant. “Saavutasime eesti meistriliigas tubli 5-nda koha ning suutsime vastupanu ostutada ka esikolmiku meeskondadele. Seega tõotab selle aasta suvi tulla vägagi lootusrikas,” meenutab Marko möödunud rannajalgpalli hooaega.

Marko Kiigajaan Ohmygossip.ee’le: Ema valmistatud kartulipuder ja kotletid on parimad
“Otsene lemmiktoit mul puudub, kuid lihtse eestlasena olen ma alati väga meelitatud, kui naasen vanematekoju Pärnusse ning selleks puhuks on laual ema poolt valmistatud kartulipuder ja kotletid,” avaldab sprotlik Kiigajaan Ohmygossip.ee’le oma lemmiktoidu.

Marko Kiigajaan Ohmygossip.ee’le: Mõnikord jälgin poliitikat keskmisest natukene suurema tähelepanuga
“Pean tunnistama, et mõnikord jälgin ma poliitikat keskmisest natukene suurema tähelepanuga, kuid hetkel ei ole mul endal küll pähe tulnud ennast sellega siduda. Öeldakse ju, et iga sepp jäägu ikka oma liistude juurde ning pooldan seda ütlust ka seekord. Eks aeg näitab, mis tulevik toob,” paljastab Marko Kiigajaan Ohmygossip.ee’le.