OHMYGOSSIP — Venezuelast pärit Michelle Lewin on praegusel hetkel üks maailma jälgitumaid fitnessmodelle. Playboy´s poseerinud kaunitari fotosid vaatab sotsiaalmeedias ühtekokku üle 12 miljoni inimese.

Michelle “La Cuerpa” Lewin (vaata tema Insta kontot SIIT) on oma kehaga tegelenud aastaid ja tänaseks tõusnud fitnessmaailma staariks. Ta on poseerinud näiteks Playboy kaanel. Michelle on kahtlemata üks kuumemaid tähti fitnessiga tegelevate naiste hulgas.

Eelmisel aastal rääkis ta avameelselt oma nooruspõlvest. Neiu ütles, et nägi välja lausa anorektiline, sest perel ei olnud piisavalt toitu. Kui naine kolis oma mehe juurde Rootsi, hakkas ta korralikult trenni tegema ja temast sai miljonite iidol. Täna Floridas elav kaunitar jagab tervise- ja spordinippe ning inspiratsiooni oma Instagrami ja kodulehe vahendsel.

https://www.instagram.com/p/Bei6k4Qhr5G/?taken-by=michelle_lewin

 

 

Vaata ka:
Jen Selter: Teenin iga fotoga umbes 45 000 eurot
OHMYGOSSIP — New Yorgis elav Jen Selter on muutunud maailma üheks populaarseimaks fitness täheks Instagrami lehel. 20-aastast naist tuntakse kõige enam hästi treenitud tagumiku poolest. Tal on Instagramis juba 8,6 miljonit jälgijat.

Bikiinifitnessiga tegelemine viis noore naise ortoreksiani
OHMYGOSSIP — Soomest Jyväskyläst pärit Eveliina Rauhansalo on noor ja tegus naine, kes räägib, kuidas ta ortoreksiasse haigestus. Täna käib haigusest paranev Eveliina käib kahe kohaga tööl, treenib personaaltreenerina kliente, tegutseb massöörina ja treenib endki jõusaalis.

WOW! Tuntud soomlannade fotod enne ja pärast fitnessiga tegelemist
OHMYGOSSIP — Fitness on elustiil, mis muudab harjumusi ja eluviisi 100%. Soomlannad Sofia Ruusila-Nousiainen, Henna Peltonen, Jutta Gustafsberg ja Tiina Jylhä on läbi teinud suure välimuse muutuse.

Personaaltreener Jutta Gustafsberg: Need nipid aitavad sul kaalu langetada
OHMYGOSSIP — Tuntud Soome personaaltreener Jutta Gustafsberg annab nõu, kuidas kaalulangetus tulemusi annaks ja kuidas on kergem eesmärke hoida.

 

 

 

Save