OHMYGOSSIP — New Yorgis elav Jen Selter on muutunud maailma üheks populaarseimaks fitness täheks Instagrami lehel. 20-aastast naist tuntakse kõige enam hästi treenitud tagumiku poolest. Tal on Instagramis juba 11.8 miljonit jälgijat..

Jen Selter´iga võistleb samal alal tuntud Michelle Lewin, kellel aasta eest oli veel paar miljonit Jen´ist vähem, ent nüüd on järgijate arvu poolest ette läinud. Jen´i Instagram on täis mitmeid motiveerivad fotosid iseendast, mis eksponeerivad tema meeletult hästi treenitud keha.

Jen ongi oma kuulsuse saavutanud interneti teel ning tõusnud seeläbi fitness staaride hulka. Noor naine tegeleb parasjagu raamatu välja andmisega ja teleprojektidega. Lisaks teenib ta üüratu raha mitmete lepingutega.

Jen´i jälgivad ka mitmed välismaa staarid. Üheks kuulsuseks, kes Jeni tegemistel silma peal hoiab on Rihanna. Jen Selter paljastas, et teenib iga fotoga ligikaudu 45 000 eurot. Jen Selteri Instagrami näete SIIT

https://www.youtube.com/watch?v=s4BtMtI2lcE

https://www.youtube.com/watch?v=ZMjylnfNPBU

Avafoto: Jen Selter (YouTube)

Loe lisaks:

Konkursi “Soome seksikaim” (Suomen Seksikkäin) korraldaja lubab auhinnaks ka tagumikuimplantaate
OHMYGOSSIP — Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Nicki Minaji ja teised on mitmetele õrnema soo esindajatele oma kaunite tagumikukumeruste poolest eeskujuks. Soome populaarseim konkurss “Suomen Seksikkäin” otsustas võtta auhinnavaliku hulka tagumiku implantaatide paigalduse, vahendab Iltamakasiini.

Miljonid naised ihalevad Michelle Lewin´i keha
OHMYGOSSIP — Venezuelast pärit Michelle Lewin on praegusel hetkel üks maailma jälgitumaid fitnessmodelle. Playboy´s poseerinud kaunitari fotosid vaatab sotsiaalmeedias ühtekokku üle 7 miljoni inimese

Bikiinifitnessiga tegelemine viis noore naise ortoreksiani
OHMYGOSSIP — Soomest Jyväskyläst pärit Eveliina Rauhansalo on noor ja tegus naine, kes räägib, kuidas ta ortoreksiasse haigestus. Täna käib haigusest paranev Eveliina käib kahe kohaga tööl, treenib personaaltreenerina kliente, tegutseb massöörina ja treenib endki jõusaalis.

WOW! Tuntud soomlannade fotod enne ja pärast fitnessiga tegelemist
OHMYGOSSIP — Fitness on elustiil, mis muudab harjumusi ja eluviisi 100%. Soomlannad Sofia Ruusila-Nousiainen, Henna Peltonen, Jutta Gustafsberg ja Tiina Jylhä on läbi teinud suure välimuse muutuse.

Personaaltreener Jutta Gustafsberg: Need nipid aitavad sul kaalu langetada
OHMYGOSSIP — Tuntud Soome personaaltreener Jutta Gustafsberg annab nõu, kuidas kaalulangetus tulemusi annaks ja kuidas on kergem eesmärke hoida.

 

Save