OHMYGOSSIP — Särtsakas Eesti skandaalitar ning Elu24 peatoimetaja Anu Saagim ja Soome ärimees Ristomatti Ratia lahutavad oma 21 aastat kestnud abielu.

Soome disainer Ristomatti Ratia soovis lahutust ning andis lahutuspaberid sisse sel reedel, kirjutab Ilta-Sanomat.

Ristomatti Ratia ütles, et tema ja abikaasa Anu Saagimi enam kui 20 aastat kestnud liit on tänaseks läbi. “Hommikul, kui ma ärkasin, sain aru, et olen poissmees, viskab 74-aastane disainer nalja. Otsus sündis pika kaalumise järel, ütles Ratia.  Otsustasime koos, et lähme sõpradena lahku, lisas mees, vahendab Iltalehti. “Anul ei ole midagi viga, otsustasime lihtsalt, et jätkame sõpradena,” paljastab Ratia.

Ka vara jaotati ära — Anu Saagimile jäi Tallinna kodu, Robinile Saaremaa suvila ning Ristomattile Soome kodu. Ristomatti teatab, et armastuses ta pettunud pole, ent kohe uude suhtesse tormama ka ei kipu. “Muidugi olen uuest suhtest huvitatud aga ma ei taha uut suhet tagant kiirustada,” räägib Ratia.

Ajalehe andmetel andis Anu Saagim lahutuspaberitele allkirja juba varem Tallinnas ja saatis need postiga üle lahe. Helsingi ringkonnakohus kinnitas Ilta-Sanomatele, et paari avaldus on vastu võetud.

Anu Saagim (53) ja Ristomatti Ratia (74) abiellusid aastal 1994. Paaril on üks ühine laps.